2016-01-27-430284fcc4aef4df1c2d7c1d08a29d79167e5f7d FG Racing har en god omsetning i dagens båtmarked, basert på deres nisjeprodukter som er sjøens Suv’er

FG Racing blir eneimportør av Sargo!

Nå utvides samarbeidet og FG Racing får enerett på salg av SARGO i hele Norge fra 2016. Finske SARGO som tidligere gikk under navnet Minor.

– Vi er fornøyd med hvor profesjonelt FG Racing jobber med både salg og ettersalg. Både vi og våre kunder er veldig fornøyde med deres innsats i Norge. Derfor ønsker vi å utvide samarbeidet og gir nå FG Racing enerett på salg over hele landet, sier Sarins Båtars CEO, Thomas Sarin.

Ved hovedkontoret, Oksenøya Marina i Lysaker, ligger det demobåter klare for testing året rundt. Brødrene Frode og Terje Gamlestøl har over 10 års erfaring med salg av båter og de har allerede solgt SARGO båter i deler av Norge siden 2010.

SARGO båter som tidligere gikk under navnet Minor har blitt produsert siden 1967 og importert til Norge i over 20 år. SARGO båtene er kjent for sine gode sjøegenskaper, praktiske løsninger og høye kvalitet. Båtenes nøkkelegenskaper; sikker, solid og sporty kommer fram i alle modellene, fra 25 til 36 fot.

I FG Racing sin portefølje finnes også TG båter og svenske Sandström, som på en utmerket måte komplementerer hverandre.