2016-02-11-7d28f076d4042aaf744df6f35977c2809956790a En populær Norsk båtprodusent som har fornyet hele modellprogrammet sitt de siste årene, får igjen vist båtene sine på Vestlandet

Nye Norsk Båtsenter satser norsk!

Ibiza Boats AS i Arendal styrker sin posisjon. Princess-importøren Nye Norsk Båtsenter AS i Bergen, blir ny Ibiza-forhandler for Vestlandet.

Ibiza Boats AS, som produserer sine båter i Arendal, inngår i jubileumsåret 2016 forhandleravtale med Nye Norsk Båtsenter AS i Bergen.  Ibiza har siden 2014 satset knallhardt på produktutvikling, og har fornyet hele modellprogrammet. Det setter Ibiza Boats AS i en meget konkurransedyktig posisjon, noe produsenten ønsker å befeste gjennom et samarbeid med en med en meget erfaren og seriøs forhandler i et viktig marked.

Olav Støsli, Direkør hos Nye Norske Båtsenter, forteller til Båtsans at allerede på ”Dra til Sjøs” neste helg, vi båtene være i utstillingen. De skal ha følgende 3 båter med seg på messen; Ibiza 680T, 760T og 801. Forhandler område strekker seg fra Haugesund og nordover, og Nye Norske Båtsenter forteller at de er meget glad for å ha fått den helnorske båtprodusenten Ibiza, i sitt sortiment.

Nye båter
Båtbygger Helge Duus startet Ibiza Boats AS i 1991, som dermed kan markere 25-års jubileum i år. Nesten 5000 Ibiza-båter er solgt i løpet av disse årene, og i jubileumsåret har den hel-norske båtprodusenten et topp moderne modellprogram som vil vokse med ytterligere modeller i år og neste år. –Som en av Norges ledende produsent av landstedbåter og daycruisere er vi svært tilfreds med å ha inngått et samarbeid med Nye Norsk Båtsenter AS. De er en tung og seriøs aktør med lang erfaring og inngående markedskunnskap om Vestlandet, sier eier av Ibiza Boats AS, Helge Duus i en pressemelding.