2016-02-15-bf69b11a64996478a741db95556ce2412cf0a0f9 Modius 34 er en flerbruksbåt for ”Søndagens gleder og mandagens plikter"

Nytt merke, nytt samarbeid!

Bergen Maritim AS er valgt som importør av Modius flerbruksbåt og Serecraft arbeidsbåter i Norge.

Båtene produseres av Weldmec Marine i Finland. Filosofien bak Modius er at kundetilpasning er standard.
Båten har i disse dager verdens premiere på Helsinki Boatshow som varer fra 12.02.-21.02.  Norges premiere får den på Sjøen for Alle den 09.03-13.03. Les mer om nyheten her

Albrecht Schöll på salg og administrasjon hos Bergen Maritime er stolt og glad for tillitten de er vist med å bli Norsk importør. Vi har store forventninger til det nye samarbeidet med den Finske produsenten. Det var flere Norske interessenter som var kommet lengre i prosessen da vi tok kontakt, men valget falt tilslutt på oss, forteller Albrecht til Båtsans.

Bergen Maritim AS er i dag en godt etablert aktør innenfor salg, service og vedlikehold av båter i fritidsbåtsegmentet. Vi har stor tro på konseptet til Weldmec Marine, forteller de i en pressemelding.

Som tidligere Targa forhandler har Bergen Maritim AS god innsikt i hvilket behov målgruppen har. Modius er bygget i high grade aluminium, som gjør at vi kan tilby kundespesifikke løsninger som er vesentlig lettere å få til, enn på formstøpte båter i GRP. Derfra slagordet «custom made as standard».

Eierne i Bergen Maritim AS har også en større satsning mot proffmarkedet gjennom nyopprettet selskap MarTec AS. Samarbeidskonstellasjonen Weldmec Marine – Bergen Maritim AS – Martec AS skal gi gode synergier, både mot fritidsbåtmarkedet og proff markedet innen fiske, oppdrett og annen næring.