Her ”svinger” det!

Gå ikke glipp av helgens tilbud fra denne blide gjengen hos Pronav, de gir deg 12% messerabatt på all navigasjon, pluss et gratis kart- kun denne helgen.

Her er det nyheter det ”svinger” av. Lowrance Elite Ti kartplotter serien har alt du trenger av funksjoner og ytelse, forteller Valentin Svelland hos Pronav til Båtsans.

De er kjempefornøyd med den nye innendørs messen og har allerede solgt godt av navigasjons nyhetene de to første dagene. Valentin mener det er viktig og være på messene for å vise folk hva som er nytt, og at kundene får trykke samt se hvordan det virker. Navigasjon kan gjerne vær litt ”skummelt” for enkelte, men med en demonstrasjon ser de hvor lett det er.

Nå er det spesielt nyheten Elite Ti de trekker frem.  Den passer godt til sportsfiskeren og i åpen fritidsbåt siden den kan stå ute i all slags vær. Den er lett og hekte av å ta med seg. Prisen er også god på messen (12%), og du får den med 5 eller 7 tommers skjerm.

Elite-Ti har integrert trådløs WiFi, velprøvd Lowrance navigasjon med high-end ekkolodd ytelse. Toppet med SolarMax touch-skjerm. I tillegg har Elite Ti serien Trackback, StructureScan HD kompabilitet og støtter Low/Med/Hight CHRIP og 50/83/200/455/800kHz frekvenser.

Tar du med TotalScan svinger i pakken til Elite-Ti, får du tilgang til all ekkolodd teknologi i en og samme svinger. TotalScan matcher velprøvd Broadband Sounder og CHIRP ekkolodd med SideScan og DowScan Imaging ytelse, og gjør det enkelt og finne fisk i og over vanskelige bunnforhold og strukturer med en svinger.

Les mer hos Pronav