Få navigasjonsinfo rett i synsfeltet!

Kjetil Wilhelmsen hos Garmin viser siste nytt innen navigasjon på ”Dra til Sjøs”. Garmin Nautix™ In-View Display kommer på markedet i april..

Den innovative ”dingsen”, Garmin Nautix™ In-View Display, passer de fleste solbriller og viser viktig informasjon om båten, rett i synsfeltet via solbrillen. Her får du info om fart, heading, dybde og temperatur, vindretning, motorens omdreininger med mer, fra en kompatibel Garmin enhet ombord.

Med et lett trykk fester du den på favorittsolbrillen din og data kommer opp. Du toucher lett på enheten og den skifter til ønsket info. Perfekt under regattaseiling når du trenger full oversikt over kritiske data hele tiden.

Info om produktet:
Med åtte timers batterilevetid og med et solid og vanntett design, er Garmin Nautix™ In-View Display bygget for å tåle det krevende maritime miljøet. Enheten fungerer med et touchpanel, som også kan betjenes med hansker, og det kan skiftes mellom ulike datadisplay. Festeanordning kan kobles på enten venstre eller høyre brillestang og justeres for optimal visningsposisjon. Med en vekt på ca. 29,7 gram er Garmin Nautix™ In-View Display designet for komfort. Dens integrerte lyssensor og fargedisplay sørger for god lesbarhet under alle forhold.

Koble Garmin Nautix™ In-View Display sammen med en kompatibel Garmin kartplotter eller instrument for å motta informasjon fra opptil 12 forskjellige dataskjermer. Brukere kan enkelt se informasjon om båten som fart og heading, fart over grunn, vindvinkel og hastighet, vanntemperatur og dybde, motorens omdreininger og distanse og retning til neste veipunkt. Seilere kan til og med se avanserte regattadata, inkludert nedtellingstidtaker og informasjon om startlinje.

Garmin Nautix™ In-View Display er kompatibel med GPSMAP® 7400-serien og den nye GPSMAP 8400-serien.