2016-03-07-e2e55d4afe350aef52eb6d6b088158d9a4754130 Norske Ibiza Boats er 25 år. Modellene 680 og 760 (på bilde) blir nå komplettert med 811, som blir vist for første gang på Sjøen for Alle.

Ibiza Boats lanserer nytt flaggskip!

Ibiza Boats AS i Arendal markerer i jubileumsåret 2016 og lanserer sitt nye flaggskip, Ibiza 811 Touring på "Sjøen for Alle".

Nyheten er en mektig daycruiser med gode overnattingsmuligheter, forteller Ibiza Boats i dagens pressemelding.

Siden starten i 1991 har produsenten etablert seg som Norges ledende produsent av landstedbåter – med nær 5.000 solgte båter.

Basisen for det nye flaggskipet, som får navnet Ibiza 811 Touring, er 40 års båtbyggererfaring som nå materialiserer seg i form av en svært sosial, robust og velkjørende daycruiser med meget gode overnattingsmuligheter. Båten er foreløpig siste modell med det nye designet som Ibiza lanserte i 2014. Et av kjennetegnene er kraftige fenderlister, baugfender og en gjennomtenkt dekkslayout som gjør båten svært fleksibel i bruk – noe aktive båtbrukere verdsetter. Båten er tilpasset utenbordsmotorer med ytelse fra 300 til 400 hk.

Omfattende standardutstyr
Den nye Ibiza 811 Touring har en omfattende utstyrsliste, som blant annet inkluderer tre batterier, hydraulisk styring, kalesje, LED-belysning, vinduer i skrog og dekk, 56 liters vanntank med trykkvann, vindusvisker, solcelle-drevne ventiler og dobbel USB ladekontakt i cabinen. I anledning jubileet tilbys båten med ekstra fordelaktig pris på en stor utstyrspakke som omfatter bunnstoff, syrefast vindskjerm, elektrisk toalett, teakdørk i cockpit, på fordekk og på badeplattform, 49 liters kjøleskap i syrefast, Wallas kokeapparat, tiltratt, solseng og havnepressening.

God overnattingsmulighet
-Vi er kompromissløse i våre anstrengelser etter å gjøre båtlivet enklere og bedre, og Ibiza 811 Touring er på mange måter en realisering av den ambisjonen, sier Helge Duus i Ibiza Boats AS.

Særlig legger han vekt på at båten har et fullverdig pentry med kokemuligheter, et romslig, separat toalettrom og overnattingsmuligheter for fire personer.

-Båten er en videreføring av Ibiza 760 Touring, der overnattingsmuligheten har fått ekstra høy prioritet. For de som har behov for bokomfort utover det 760 Touring kan tilby, er 811 Touring et meget godt alternativ, sier Duus.

Norsk kvalitet
Ibiza Boats AS bygger på kjerneverdier som funksjonelt design, gode sjøegenskaper, robusthet og styrke. Den filosofien er videreført i den nye generasjonen Ibiza-båter.

-Våre båter produseres fortsatt i Norge av førsteklasses båtbyggere, og vår ambisjon er at man skal få en ekstra kvalitetsopplevelse når man velger en Ibiza-båt. Den skal tåle slag, sand, salt, sol og vann. Og vi registrerer at denne anstrengelsen gir god økonomi for våre kunder i form av høy annenhåndsverdi på våre produkter. Vi ønsker å tilby optimal komfort i kombinasjon med effektive skrog og markedsledende sjøegenskaper i sin klasse, avslutter Duus.

TEKNISKE DATA
Pris med 300 hk Yamaha og utstyrspakke    KR 999.500 Jubileumstilbud
Lengde:    8,11 meter
Bredde:    2,80 meter
Vekt uten motor, ca:     1.900 kg
Vekt inkl. motor og utstyr, ca:    2.250 kg
Motor, fra-til:    300-400 hk

FAKTA: IBIZA BOATS AS
•    Etablert av Helge Duus i 1991.
•    Produseres på Blakstad utenfor Arendal. www.ibizaboats.no
•    Nær 5.000 båter solgt siden starten.
•    Har i dag fire nyutviklede modeller i produksjon.
 

Les mer hos Ibiza Boats her