Se båten investoren Gjelsten kjøpte!

To timer før båtmessen Sjøen for Alle åpnet sin VIP kveld, kom Bjørn Rune Gjelsten innom Dreamline Yacht´s stand i Luksushallen og kjøpte en båt.

5 ganger verdensmesteren i Offshore Racing tok ut en Riva Rivarama 44. Luksusbåten er utstilt på messen, og falt helt i smak hos investoren. Helst ville han ha en ny, men det er umulig å levere i år, forteller Lefdal til Båtsans. Han får denne til halv pris i år, så leverer vi en ny så snart vi har anledning.

For å klargjøre båten tar Lefdal den inn til Framnes og skifter tepper i hele båten, og ”shiner” den opp, så den blir som ny.

John Olav Lefdal fra Nordfjordeid driver Dreamline Yachting sammen med sin kone Turid Lefdal, og de er eksklusiv forhandler for Ferretti Group i Norge. Vi forhandler båtmerkene Riva, Pershing, Ferretti, Mochi Craft, Itama, Custom Line, CRN, Apreamare og Bertram.

Som Norsk forhandler er vi ansvarlig for alt salg av disse merkene til norske kjøpere, uavhengig av om båten skal leveres og brukes i Norge eller i utlandet (for eksempel i middelhavet). Båtene er helt i toppen av skalaen når det gjelder komfort, design, sjødyktighet og ikke minst sikkerhet og luksus.

Med flere av Norges rikeste båtinteresserte på sin kundeliste, kreves det mye fra Lefdal. Mine kunder har 24 timers service hele året, smiler han.

I utstillingen på Sjøen for Alle stiller Dreamline Yacht AS ut en klassisk Riva Tritone 28 som var ny i Norge i 1961 og ble kjøpt av Bergensen d.y. Deretter en Riva Iseo 27. Så en Riva Aquariva 33. Og nå til slutt Riva Rivarama 44. Lefdal har også med seg messehistoriens største båt – en Mochi Craft 54 Fly til den nette sum av 18 millioner.