Ønsker båtfolket velkommen!

En ny båtsesong står for tur og for dem som liker å skjemme seg litt bort, har Panorama Hotell & Resort en nytt fantastisk tilbud til båtfolket i år.

Vi er invitert ut for å se hva de kan tilby båtfolket foran en ny båtsesong. Panorama Hotell & Resort ligger på Sotras sydspiss, i Sund kommune utenfor Bergen. Se havnen på Båtsans Havner her.

Nytt for sesongen er at vi har lagt ut solide bølgedemper og har nå 200 meter med longside fortøyning, forteller Eli-Marie Tøgard Fosse, som er Salg- og markedsansvarlig, på hotellet. Leie for landstrøm og kaiplass er kr. 200,- pr båt per døgn for båter opp til 35 fot, og kr 350,- for båter over 35 fot.

Vi ønsker virkelig at båtfolket skal se at vi er et godt alternativ. Tar de turen ut til oss vil de ikke bli skuffet. De kan benytte seg av alle våre fasiliteter, samt spise nydelig mat i restauranten. Vi har fokus på lokale råvare og kortreist mat. Om du ikke ønsker å spise hos oss, har du sjøens ”spiskammers” rett utenfor. Det er bare å kaste fiskesnøre uti og jeg kan nesten garantere deg fisk, sier Fosse.

Hotellet kan også friste med eget Spa og velværeavdeling. Her kan du nyte terapisol om det regner ute, trene i det mest spektakulære treningsrommet, med en helt unik utsikt og etterpå nyte et boblebad i det fri på taket av hotellet.

Er du av den tøffe sorten tar du påskens først bad i sjøen, vi har en nydelig sandstrand like ved båthavnen, som alle kan benytte. Av aktiviteter kan jeg nevne Fjellturer og vandring i nærområdet , langs naturstier og nærhet til kystens ville natur. Vi har også kajakk, SUP og sykkelutleie.

I løpet av sesongen har Panorama flere musikk events. I år kommer Smokie til oss og da kommer det folk både sjøveien og landeveien. Da er det lurt å bestille båtplass på forhånd. Vi kan også ta imot båtklubber som ønsker å ha treffene sine hos oss. Vi kan lage aktivitetspakker, med blant annet tur ut til Marsteinen Fyr, som vi også driver.

Men vårt store ønske er at båtfolk skal bruke oss hele året. Båtsesongen starter for mange nå til Påske, så hvorfor ikke ta de nautiske milene ut til oss. Vi inviterer til buffet i påsken - med flere varmretter, et stort koldtbord og et fristende kake- og dessertbord. Barna får også aktivitetspose til måltidet, avslutter Fosse.

Se bildeserien på toppen å la deg friste..

Mer info hos Panoramahotell.no