Kjellen på Båtmesse i Ålesund!

Kjell ”Kjellen” Bigset (Klypa) var ikke bare enkel da han besøkte Båt & Caravan messen i helgen, for alle vet jo hva han mener om bobil turistene i Norge.

Da bobilfolket hadde fått ”passet” sitt påskrevet var han klar for å sjekke ut båtene på messen. En av dem som fikk besøk var Ørjan Wollertsen hos Nautic Norway, med deres Windy 31 Zonda.

Først var det en liten utfordring å få Kjellen til å sette fra seg kloggene før han gikk ombord, noen kunne jo stjela dem.. Men han tok sjansen, og steg opp på badeplattformen.

Kommentarene kommer fort og ideene til forbedringer er mange. Første kommentar; dinna teaken er heilt ubrukelig. Her ska eg legga kunstgras langs sidane, og naturgras til føtane ved førerposisjonen, for å få den rette kjensla, veit du.

Men dinna lika eg.., men det var veldig lave rekker, men eg likar an, sier han å klapper på rekken.

Kjellen liker i utgangspunktet ikke hurtiggående båter, for de har en tendens til å kryssa.. HEILA TIA foran FERJA.. ja eg blir så EITRANDE FORBANNA,.. men så er han smørblid igjen, og setter seg i førersete.

Og det er ikke bare det som irriterer. Småfolket ombord i båten, uten foreldre, som hopper i setene. HEI.. gjer du ditta dar heima?.. mumle mumle, før han roper.. det er GRATIS IS til alle barn i kafeteriaen.. hehehe..

Han sjekker motorrommet og er meget fornøyd med plassen, ”her e so goe plass at Ekskjæringa kan bu dar, om hu ska vera me hjå tur”.

Hei, du kan jo ikkje fiske i dinna hera? Jo, sier Wollertsen det er ikke noe problem. Nei, avbryter Kjellen – ombord her kjem bare røykelaks. Punktum, og kor fort går an? 40 knop sier Wollertsen. Ja, det e jo akkurat passe dorgefart.. til flygefisk.. kommentere Kjellen.

Eg tar an… Eg kan jo bygget an om til en tråler..summer han, før han roper ned til kjentfolk.. Kor det går…? Har du kjøpt deg ny båt.. spør de.. Ja, ny livbåt til Fjord 1 Ferjo.. svarer Kjellen.. Meget oppegående…
 

Les mer om Kjellen her Klypa.no