Positive utstillere etter Båt & Caravan!

I Ålesund økte publikumstallene fra 4850 i 2015, til 6154 besøkende i år. Messeansvarlig Synnøve Rogne håper dette også gir økt salg for utstillerne.

Årets messe i Ålesund var som alltid godt tilrettelagt for utstillere og besøkende. Det eneste som var litt synd, var at det var relativt få båter på sjøen. Men her har allerede flere av de som ikke var her i år, antydet at de kommer sterkt tilbake neste år.

Messeansvarlig Synnøve Rogne er godt fornøyd med økning i besøkstallene. -Dette er svært positivt for neste års messe, som hun allerede har bestemt seg for å være med å arrangere. Hun forteller at hun synes det er en veldig hyggelig bransje å arbeide med.

Årets messe hadde 10 års jubileum og 53 utstillere innen Båt- og Caravan. Caravan kom med for 3 år siden, og Rogne mener blandingen fungere godt. Om det manglet litt båter denne gangen tok de det igjen, særlig på utstyrsavdelingen. Det var godt utvalg i fiskeutstyr, navigasjon, flyteutstyr m.m.

Klypa kom innom lørdag og søndag, en times tid, og det var helt tydelig at den populære karakteren også samlet en del folk. Utstillere Båtsans snakket med, synes her var mye å arbeide videre med, og at de helt klart kom til å komme også neste år. For kontinuitet viser seg å være mye av nøkkelen til mer- og nysalg.