Ny messeansvarlig i Haugesund!

Odd-Steffen Garvik har overtatt ”stafettpinnen” etter Jan Åge Matland, og årets båtmesse har et godt utvalg av båter på sjøen.

Garvik er veldig fornøyd med at så mange, ja og da spesielt at alle de lokale forhandlerne  er tilbake på messen. Totalt har vi 27 firma representert og over 65 båter på årets båtmesse. Dette er en av de få gjenværende messene som arrangeres på sjøen, og det setter både kunder og utstillere pris på.

Garvik er ikke helt ny når det gjelder båtmesse, han har vært aktivt med de siste 5 årene i Haugesund, og har hatt ansvar for flytebryggene. Ikke så rart da han tidligere har arbeidet for bryggeleverandøren Etne betong, som i dag er inn under Marina Solution, hvor han også arbeider i dag. –Alle bryggene er levert av sistnevnte, men er i dag kundebrygger.

Jan Åge Matland har ikke helt tredd inn i pensjonistenes rekker, forteller Garvik, vi har hatt han med som senior rådgiver. Andre gode hjelpere Garvik vil trekke frem for å kunne gjennomføre prosjektet er Vidar Ydstebø fra Ydstebø Marine, båtprodusent firmaet fra Kvitsøy. Han har vært en viktig støttespiller som også har bidratt i mange år, forteller Garvik, som ikke var i stuss om å ta ansvarsrollen for årets messe. Etter en ringerunde til utstillerne var det helt klart at de ønsket båtmesse, og da var det greit.

Garvik er også fornøyd med at de har fått med helt nye utstillere på årets messe. –Vi har med oss en som leverer alt av bunnstoffing til båten og en kalesjemaker for første gang. Når det gjelder antall besøkende, blir det ikke telt, men det ser ut til å bli en strålende helg værmessig, og med gratis inngang er det bare å ta turen innom. Årets messe har alt fra store fritidsbåter, til mindre daycruisere og hyttebåter.

Garvik forteller at det også har vært både utstyr- og båtsalg, allerede før messen åpnet, så dette lover godt..

Messens åpningstider for lørdag og søndag er 10-17 og 10-16.