2016-04-10-bacf16c323df34a60b0d87ef0d71655fd3602765 To forsiktige optimister, Ole Andre Worre (th) og Flemming Brun Henriksen (tv), i det ny oppstartete selskapet Flow Marine er på båtmesse i Haugesund.

Lang erfaring samlet i nytt selskap!

På båtmesse for første gang med nytt selskap. Flow Marine AS har med seg to båter, en Bavaria seilbåt og en Bavaria motorbåt.

Flemming, skal ha den daglige driften i det nye selskapet, som har base på Grasholmen utenfor Stavanger. Han har lang erfaring fra Bavaria seilbåt og tar nå også rollen som motorbåtselger av samme merke.

Så langt er jeg forsiktig optimist sier Flemming, til Båtsans. Vi har solgt godt med bruktbåter i det nye selskapet Flow Marine, ca 1 i uken siden oppstarten, totalt 7 båter.

Vi sitter ombord i en Bavaria Sport 360 Coupe til 2.2 millioner, som Flemming har fått muntlig avtale på salg av. Så det er fremdeles aktivitet, også på nybåt, forteller Flemming.

I strålende solskinn er begge imponert over besøkende på lørdagens messedag i Haugesund. - Det har gått i ett i hele dag, sier Worre som også er på plass med en Dufour på bryggen i regi av W-Yacht. Jeg har fem navn på skjemaet så langt i dag, forteller han.

Flemming er også mer optimistisk denne våren enn han var på samme tid i fjor, selv i Stavanger har det vært mer bevegelse enn på lenge, så dette lover bra.

Han har også store forventinger til alle nyhetene som kommer fra det Tyske verftet fremover. 2016 blir et spennende år med mange nye Bavaria motorbåt modeller. Et av de store prosjektene er DA10, som er en båt med mindre motor og et skrog som går økonomisk under 10 knop, et deplacement skrog. Flemming har tro på at det er fremtidens langturbåter, utenom seilbåter selvfølgelig.

Flow Marine er vestlandsforhandler av tyske Bavaria motorbåter der deres salgsområdet er fra Flekkefjord til Bømlo. På Bavaria seilbåt er området deres fra Flekkefjord til Florø. De har 15 års erfaring med Bavaria båter.