Kjeldstraumen vertshus utvider!

Helgen 20. mai braker det løs med ny restaurant, nytt kjøkken, kurs /møterom og bedre kaifronter.

Nok en perle for båtfolket langs vestlandskskjærgården fornyer seg kraftig. Det sjarmerende vertshuset i Kilstraumen på Austrheim i Nohordaland, satser stort for sesongen 2016.

Vi er i rute og det blir det åpning 15 mai, forteller Hege Ramsland, som driver stedet i dag. Plassen, er mer enn en jobb, det er en lidenskap.  Selv på fridager, som er sjeldne, må hun bortom vertshuset, forteller hun. Jeg har gjerne arbeidsuker på 60 timer uken, sier ildsjelen for stedet, som elsker jobben sin. Hun har hatt driften for stedet siden 2010 og er nå på syvende året.

Med nybygget får også båtfolket bedre plass med de nye kaifrontene, og ellers flere fasiliteter. Det bygges utescene for konserter m.m., og vi har investert i helt nytt kjøkken, som også vil satse på lokalmat.

For båtfolket, som alltid er velkommen kommer det mer flytebrygger etter hvert. Hun lover det ikke for i år, men det kommer. Pr. i dag har vi hatt over 40 båter på besøk, men alt kommer litt an på størrelsen på båtene.

Enda er ikke båtsesongen i gang for fullt, men vi hadde bra med besøk i Påsken, forteller hun. Frem mot sommeren har vi åpent fra kl. 13:00 og selvsagt mye godt på menyen for dem som tar turen innom.

Kjeldstraumen vertshus har en facebook side dere kan følge dem på her og se fremdriften som de er flink å dokumentere.

Båtsans lover å komme innom når bygget er klart.