Premiere under British Motor Yacht Show!

På båtshowet i Swanwick førstkommende helg, viser det engelske verftet Princess Yachts, deres første flybridge modell med IPS.

Det er Princess 49 som er først ut av flybridgemodellene til engelske verftet, med fremdriftssystemet IPS. Båten vises først i England, British Motor Yacht Show, men kommer med sin internasjonale premiere i Cannes til høsten, og på Southampton Boat Show I september.

Verftet forteller om en svært romslig 49 foter, som nå også blir svært enkel å manøvrere med det nye IPS pod fremdriftssystemet. Båten skal også være økonomiske samt ha svært gode sjøegenskaper.

Enten du kjører gjennom bølgene i en fart på 35 knop, eller bare ”kruser” i 30 økonomiske knop, skal den ikke skuffe. De lover den er like fin og morsom å kjøre uansett. Båten er romslig både over og under dekk. Spesielt under dekk er det god plass på grunn av det unike skroget ,som er designet med en kraftig V-bunn.

Panoramavinduer gjør at man har god sikt i salong, og pantry er flyttet opp, slik at man går rett fra akterdekk og inn til pantry. Opp to trinn finner du dobbel førerposisjon på styrbordside og en salong på babordside. Her kan gjestene underholde kapteinen i fart.

Flybridgen har dobbel førerposisjon samt en stor L-formet salong som kan omgjøres til en solseng. En wetbar, ismaskin og kjøleskap med mulighet for grill om ønskelig.


Tekninsk:
Lengde 15,30 m
Totallengde 15,55 m
Skroglengde 14,16 m
Bredde 4,34 m
Dybde 1,250 m
Vekt 19,2 tonn
Drivstofftank 1500 l
Vanntank 460 l

Motoralternativ  - Diesel

Volvo IPS (2 x 550 hk) Max fart – opp til 35 knop *
*Fart er oppgitt med halv lastet båt uten ekstrautstyr. Hastigheter er estimert, og gitt i god tro, men uten garanti.

Hos Nye Norske Båtsenter forteller de at dette er en spennende båt for det norske markedet. Båten har lik layout innvendig som 52 foteren, som også er bygget på den nye måten. Båtene er meget romslige og de har lagt vekt på det sosiale for gjestene ombord.