2016-06-06-a9a300dbe630c1807b8a0d9c1a4d3c83ec77d5e4 Kismet bygget i 2014 ruver godt i Bybilde, her til kai ved Håkonshallen i Bergen

Kismet designet av Norske Espen Øino!

Det er sommer og de første superyachtene begynner å synes i Norske havner. I Bergen ligger en norskdesignet superyacht.

Vi lar oss imponere, men enda bedre er det når vi vet at superyachten er designet av Espen Øino. Den anerkjente yacht designeren, som har en kundeliste vi andre bare kan drømme om. Når han designet Kismet var det til den pakistansk-amerikanske forretningsmannen Shahid Khan. Milliardæren  eier blant annet fotballklubben Fulham. Verftet som bygget yachten er det kjente Tyske verftet Lürssen.

Kismet er en lekker superyacht som har stålskrog og aluminium overbygg. Superyachten har all den komfort man kan tenke seg og går i charter. For de eventuelt 12 gjestene ombord kan de kose seg med innfelt boblebad på øvre fordekk. Eller de kan ta seg et slag på basketballbanen. Yachten skal kunne underholde gjestene like godt om dagen som om kvelden, så her er et bål med integrert foss på akterdekket.

Interiørdesignet er basert på "Champagne & Caviar” som tema, og det er interiørdesigner  Reymond Langton som står bak den sosiale og den private delen.

Med en marsjfart på 14 knop, og en toppfart på 17 knop, er rekkevidden 6,000nm med  hennes 220.000 drivstofftanker.

Som en av de største og mest sofistikerte superyachter tilgjengelige for charter, er KISMET det ideelle valget for dem som ønsker å oppleve den ytterste luksus. Prisen for herligheten er litt i overkant av 11 millioner i uken, men da får du også med et mannskap på 28.
 
I tillegg til svømmebasseng, spa, boblebad (på dekk), badstue, heis, landingsplass for helikoptre, Movie Theatre, Beach Club, Grill, Garasje, badeplattform, Klimaanlegg, undervannslys, badeplattform, Peis , Owner Study, Utendørs Bar, Klimaanlegg, Stabilisatorer på Anchor, WiFi-tilkobling ombord, Deck Jacuzzi, Gym / treningsutstyr,

Ja trenger vi å si mer?
 

Se alle bildene innvendig og utvendig av yachten hos Yacht Charter Fleet