2016-06-13-62af79d08f661c3a0c1b8833b65d1865c377287b Et hav av båter og utstyr på Aker Brygge er ventet 1.- 4. september ifølge Norboat. Her fra Båter i sjøen på Aker Brygge i 2014

Stor pågang fra utstillere til "Båter i sjøen"!

1. - 4. september er det igjen duket for Båter i sjøen, Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge. Nå, tre måneder før messen åpner, er pågangen fra utstillere større enn på lenge.

Om ikke Aker Brygge til vanlig er fylt med maritim stemning, båter og mennesker, vil det i hvert fall være realiteten første helgen i september. Da åpnes dørene til Båter i sjøen. Dette blir det tredje året messen arrangeres i Marinaen til Aker Brygge.

Stor pågang fra utstillere
Planleggingen er godt i gang, og påmeldingene til messen har ikke latt vente på seg. Det er lenge siden det var så mange båter påmeldt på et så tidlig tidspunkt, fortelles det i dagens pressemelding fra Norboat.

- Vi har hatt mange henvendelser gjennom vinteren og våren. Så langt vitner påmeldingene om at det kan ventes større bredde blant utstillerne, og en mer variert og innholdsrik messe for alle – enten du drømmer om båt, er interessert i båt, eller elsker frisk sjøluft og god stemning på bryggekanten. Slik det ligger an nå, kan jeg med stor sikkerhet si at Båter i sjøen vil bli Nordens største flytende båtmesse også i år, sier Hege R. Ousland, messeansvarlig i bransjeforeningen Norboat.

______________________________________
Vi må tilbake til 1985 som var første året Båter i sjøen ble arrangert i samme format som vi kjenner den i dag.
I 2013 flyttet messen fra Kadettangen i Sandvika, til Sukkerbiten utenfor Operaen Oslo.
2014 gik veien videre til Aker Brygge og det splitter nye marinaen der. Å flytte arrangementet har bidratt til å gi en økt internasjonal interesse og samtidig befeste rollen som Norges og Skandinavias/Nordens største flytende båtmesse i ny drakt.
I 2015 var hele 272 båter og over 50 utstyrsleverandører representert på messen som ble besøkt av i underkant av 13.000 besøkende på de fire dagene messen er åpen.

Kilde: Norboat

____________

Etter det Båtsans er kjent med vil det også bli særdeles mange premiere båter på årets høstmesse..