2011-03-28-9f079b8356d09d7135fa8ccfbac4084027847b77 Kilde: Haugesund Båtmesse

Styr mot drømmen!

Båtsans har snakket med Jan Åge Matland i dag, arrangør av Haugesund båtmesse. En meget travel mann i disse dager. Sett av 8.-10. april i kalenderen, endelig skal vi på sjøen.

Er det mange utstillere påmeldt?
Ja, over 50 utstillere og 90 båter.  Senest i dag var det også noen som meldte seg på.

Hilken type båter er påmeldt i år?
Alt fra store seilbåter på over 45 fot og motorbåter på 40+, til mindre båter og maritimt utstyr. Viksund er påmeldt med 4 båter, og muligens ser vi den nye snekken deres på sjøen. Askeladden kommer med nyheter, så her blir det litt for alle, forteller Matland.

Hva med publikumstall?
I fjor var vi i over 3.000,- besøkende, men da var vi uheldig med været. Vi håper på oppgang og bedre vær i år. Vi har snakket med flere som kom fra båtmessen på Lillestrøm ”Sjøen for alle”, og de melder om godt salg, selv om de hadde litt nedgang i antall besøkende. 

Matland sier videre: Vi må også få rette en stor takk til Etne Betong, som stiller fantastisk opp for oss, med over 100 m flytebrygge. Uten deres hjelp er messen umulig å gjennomføre.

Messen arrangeres samme helg som Sjø og Båtliv i Ålesund, har dere fått noen kommentarer på det?Ja litt, men det var ikke flere helger å velge før Påske, og vi tror ikke det blir noe problem.  Vi får en del utstillere nord for Bergen og flere fra Stavangerområdet, men hovedutstillere er lokale forhandlere avslutter Matland.

Fredag 8. april kl. 16:00 er åpning av båtmessen ”2011 Styr mot drømmen”

Båtsans ønsker lykke til med forberedelsene.