2016-12-05-e4514ddabdbbc0c0416d03dc43d5772053a253ed Også neste år blir vannshowet et blikkfang.. Her arkivbilde fra vannshowet 2015

90 % av "Sjøen for Alle" er fullbooket!

Norges største innendørs båtmesse må gå mange år tilbake i tid for å finne en like stor pågang fra utstillere på et så tidlig tidspunkt. Den 1. desember slår prosjektleder Andreas Ljones fast at 90 % av arealet allerede er fullbooket.

Bekreftet flere båter og ny bryggeløsning i B-hallen
Sjøen for Alle arrangeres 22.-26. mars 2017. Så langt er det størst interesse fra utstillere med båter i størrelsen 4-8 meter i Hall C og D. Men det store antallet tidlige påmeldinger gjelder også for Premiumhallen, Hall B. Der er det større og mer kostbare båter som stilles ut.

Andreas Ljones sier i en pressemelding:
- Messekonseptet er under kontinuerlig utvikling, og for å gjøre Premiumhallen maksimalt brukervennlig bygger vi en helt ny bryggeløsning mellom båtene. Det gir topp eksponering for utstillerne, pluss en mye bedre visuell opplevelse for de besøkende som får sett båtene fra alle vinkler.
 
Norges første musikalske vannshow
Andreas Ljones understreker at familieunderholdningen får minst like sterkt fokus i 2017 som de to foregående årene. De besøkende får oppleve Norges aller første musikalske vannshow hver kveld i ukedagene, og to ganger daglig lørdag og søndag.
 
- Vannshowet blir garantert et blikkfang! Men det blir plenty av underholdning alle dager. En av årets spennende gratisaktiviteter er at man får teste seiling i det store messebassenget. I 2017 samarbeider Sjøen for Alle nemlig med Norges Seilforbund, og de skal også stille ut titalls seilbåter i forskjellig størrelse i E-hallen.