Styr mot drømmen – Haugesund

Fredag åpnet den nye havnedirektøren i Haugesund, Sigurd Eikje, båtmessen ved indre kai og Vardhallen. I strålende solskinn fremhevet han regionen, Haugalandet, som er midtpunktet mellom Bergen og Stavanger.

Vi har en skaperevne her, og den ene store begivenheten avløser den andre. At messen ble lagt til Smeasundet som vi er så stolt av, og viser at her har vi har god plass til alle. Eikje ønsket arrangører og utstillere lykke til.

Det er reklamebyrået DHR som er en av arrangørene av messen, med Jan Åge Matland i spissen. Haugesund Båtmesse arrangeres for fjerde gang og har i år omtrent 50 forskjellige utstillere. Jan Åge Matland mener båtmessen fører til mye positivt for både kaien og byen Haugesund, og Matland tar godt i mot alle utstillere etter hvert som de legger til kai.

Båtsans snakket med flere av utstillerne som ser frem til helgen i Haugesund, og vi fikk endelig se ferske nyheter på sjøen.  Haugesund er en av tre messer som arrangeres på Vestlandet denne helgen. Båtsans har tatt bilder fra åpningsdagen, vi kommer også til å presentere nyheter fra messen i kommende dager.