2017-02-15-2bd005b5b88685e649b10cbf947e22bc40eefd63 Optimisme i bransjen etter årets Båtmesse i Gøteborg! - Prosjektleder (tv) Bengt Wallin og Jacob Ryder var veldig fornøyd.

Optimisme i Svensk båtbransje!

Når Båtmessen stengte på søndagskvelden var det etter en uke med masse salg. På flere av båtene i messehallen var skiltet ”Solgt” satt opp og Båtmessens utstillere kunne dra hjem med en god følelse. Som ansvarlig for Båtmässan 2017 er jeg gald for at utstillerne selger og at det kom flere besøkende til årets messe sier Bengt Wallin, prosjektansvarlig for Båtmessen i en pressemelding.

- Det gleder meg  at båtmessen også i år trekker barn og ungdommer. Nesten 10% av messens besøkende var under 17 år. Det føles bra i en tid når vi ofte for høre i nyheter om at vi er alt for mye inne. Kan vi som arrangerer båtmesse, være med på å øke folks uteaktiviteter og gjerne mer ved sjø og vann, så har vi tatt et steg i riktig retning. Dette er en del av motivet vi har for Båtmessen, avslutter Bengt.Dette sa noen av utstillerne:


Filip Sjöstrand, Nextline Marin (førstegangsutstiller):

"Mine forhåpninger var å selge to-tre båter. Når messen stengte hadde syv kjøpt båt og  jeg reiser hjem til Tingsryd med ytterligere seks-syv personer som er veldig interessert i å bli eiere av en Nextline-båt".Kalle Nordström, Sjösportskolan

"Vi er glade for at Båtmessen satser stort på seiling som tema på scenen, som medfører at vi har fått fortelle om våre eventyrlige seilas der.
Vi har merket at mange som hørte på våra foredrag har kommet til vår stand for å snakke mer med oss i etterkant. Satsningen med å være aktiv på scenen tror vi kommer gi resultater".Håkan Steen på SeaSea Båttillbehör 

"Vi er kjempefornøyd med årets deltagelse samt salg av tilbehør på vår stand. Vi er også glad for at flere ville prøve våre produkter i bassenget. Etter å ha testet først i bassenget kom de til vår stad for å kjøpe produktene".

Fakta Båtmässan 2017:
Antall utstillere: 292 st (2016: 308 st)
Antall besøkende: 64 857 personer  (2016: 64 298 personer)