2017-03-09-5e3825b505c4b5eb32975a025452693723f55de0 Foto Nautic Norway - Paragon og Nimbus 305 Coupe tar de 173 nm fra Bergen til Ålesund

Båtmesse i Ålesund!

Til helgen er det båtmesse i Ålesund og noen forhandlere og produsenter tar den tøffe turen fra Bergen til Ålesund, rundt Stad.

Nautic Norway har nylig blitt forhandler på Vestlandet for det kjente og tradisjonsrike Svenske båtmerket Nimbus og Paragon. Merkenavnet Nimbus har vært meget sterkt og kjent på Vestlandet, men de siste årene har de ikke hatt forhandlere som har ytt merket rettferdighet.

Nautic Norway ønsker å gjeninnføre de gode tradisjonene, og må med det vise frem båtene. Ved å ta båtene rundt Stad blir de garantert godt kjent med båtene og deres sjøegenskaper.

I Ålesund er det rekorddeltakelse på Båt & Caravan messen, og det er maks utnyttelse av messehallen, ifølge messesjef Synnøve Rogne. Det er 70 utstillere, fordelt jevnt på Båt og Caravan. Hun lover mange overraskelser og håper trenden vi så i Bergen med mange besøkende, også gjelder i Ålesund.

En annen produsent som aldri kvir seg for å ta turen rundt Stad, er en av de få Norske gjenlevende båtprodusenter, Viknes. De kommer med hele 4 båter og viser tydelig at de lager båter for Vestlandet.

Baatsans.no er på plass fra lørdag og viser nyheter og litt om hva vi kan forvente oss for årets båtsesong.