Fornøyde Vestlendinger på Sjøen for Alle!

Året har startet fantastisk godt, og det er igjen optimisme å spore i båtbransjen. Hos distributør Frydenbø Marine og forhandler Alvøen Marine er det nesten ”kamp” om enkelte modeller.

Nordkapp nyheten Avant 805 som Knut Herman Gjøvåg fra Frydenbø Marine og Steinar Alvøen fra Alvøen Marina sitter i, er en av modellene det er rift om. Båten har Norgespremiere på Sjøen for Alle som åpner i dag.

Enduro 805 etterfølger den populære Nordkapp Enduro 760 og det er den kjente Norske industridesigneren Espen Torup som har designet båten. Den produktive designeren var selv tilstede under VIP åpningen, hvor han presenterte alle de nye modellene til Nordkapp, Ranger og Sting.

Når det gjelder Nordkapp Enduro 805, er dette en båt vi sannsynligvis ikke kommer til å ha nok av i år. Nordkapp fikk rett og slett ikke plass på produksjonslinjen til å produsere mer av den for denne sesongen, forteller Gjøvåg til Baatsans.no. Han er strålende fornøyd med utviklingen og at det igjen er optimisme i båtbransjen

En av forhandlerne til Frydenbø Marine kan også bekrefte at det går oppover. Steiner Alvøen hos Alvøen Marine forteller at de så langt i år har over 20 kontrakter på ny båt, og at det er rekord for dem så tidlig på året.

Når det gjelder nybåten 805, har han fått 1 for denne sesongen, og den er det mange som har vist interesse for. Ikke så rart, for dette er båten som tar hensyn til dine praktiske behov, samtidig som den gir deg et sporty båtliv, der ønsket om både fart og sikkerhet er ivaretatt, forteller Alvøen.

For å se alle nyhetene er det bare å ta turen til Sjøen for Alle på Lillestrøm.

Teknisk info Enduro 805:

Lengde: 805 cm
Bredde: 250 cm
Vekt uten motor: 1650 kg
Vekt med motor: 1900kg
Dyptgående med motor: 90 cm
Drivstofftank: 275 liter
Sitteplasser: 8 personer