2017-05-11-b10137dfb9d540184db186bdbffa5a94f8a6034a Med nye QuickFit™ remmene tilgjengelig i metall, lær og silikon kan brukere raskt skifte remmene på sekunder og uten bruk av verktøy.

Ny GPS smartklokke!

Garmin presenterer quatix 5, neste generasjon GPS-smartklokke spesielt designet for en maritim livsstil.

 Funksjonene til quatix 5 er mer enn det man finner på en ordinær klokke. Ved tilkobling mot kompatible Garmin kartplottere og annen maritim elektronikk, fungerer quatix 5 som autopilotkontroll, muliggjør markering av veipunkter til MFD og strømmer data. I dette vises fart, dybde, temperatur og vind, regattafunksjoner og mye mer. I tillegg til forhåndslastede marinespesifikke applikasjoner inneholder quatix 5 også aktivitetsprofiler for løping, turgåing, sykling, svømming, roing og mer.

Med en forlenget batterilevetid, daglig aktivitetsmåling, smartvarsling og Garmin Elevate™ pulsmåling på håndleddet, kan man benytte quatix 5 24/7 både til lands og til vanns. 
 
“Enten det er fiskere, kanopadlere, kajakkpadlere, seil- eller motorbåteiere - quatix 5 er tilpasset en maritim livsstil,» forteller Christer Skaug hos Garmin i en pressemelding. «Klokken kombinerer kvaliteter fra vår populære fenix® 5 multisportklokke-serie, med funksjoner spesielt tilpasset maritime brukere. quatix 5 er trolig den mest avanserte og allsidige maritime smartklokken i dagens marked.»
 
Ved å trykke på en knapp kan quatix 5 bli brukt til å markere veipunkter på en tilkoblet plotter. I tillegg kan man også benytte quatix 5 til å kontrollere underholdningssystemet om bord takket være den innebygde FUSION-LINK™ Lite appen som kontrollerer tilkoblede StereoActive™ produkter samt andre ANT-støttede stereo modeller.
 
quatix 5 er spesielt designet for en maritim livsstil, og gir oppdatert tidevannsdata for området man befinner seg i hvis den er tilkoblet en smarttelefon, og man vil ha tilgang til disse dataene opptil syv dager. Den har også ankervaktalarm for å advare om avdrift, samt en ankerkalkulator som forteller den riktige lengden med dreggetau man bør benytte.
 
For konkurranseseilere har quatix 5 slagassistent, nedtellingstidtaker, avstand til start linje og time to burn.
 
For fisking har den en konkurransetimer og en fangstlogg som hjelper til med å holde oversikt på hvor mye fisk man har fått og tiden som gjenstår før man må tilbake for innveiing.
 
quatix 5 er designet for å tåle elementene og er vanntett ned til 100 meter, samt har en skjerm med LED baklys som er lettlest selv i direkte sollys. 
 
Utsalgspris på rundt 6.399,- NOK.