2017-05-16-0173bbb07fc83ad4c7cd99e8de0137568d2d9114 Her blir det liv på kaien, og mange gode tilbud lover Johnry (foto: Johnry)

Arrangere ”båtmesse” på Bømlo!

Johnry ønsker store og små båtinteresserte velkommen i det gamle mekaniske verkstedet til Caiano i Langevåg, lørdag 20. Mai fra kl 10:00 – 17:00.

Det nyetablerte fritidsbåtverkstedet- og båtlagrings firmaet Johnry, inviterer til båtmesse for første gang på Bømlo. Her satses det friskt av det nye firmaet, som ble startet av pensjonisten John Rydningen. 
 
Båtmessen er et prøveprosjekt forteller Rune Rydningen, sønn av gründeren til Baatsans.no. Kommer det mange nok, utvider vi til en hel båtmessehelg neste år. 
 
Som et friskt pust til stedet Langevåg har de satset på service, verksted og lagring i fritidsbåtmarkedet. De er fire arbeidende aksjonærer, og pågangen har så langt vært meget god. Dette medfører at den første ansettelsen nærmer seg, forteller Rydningen stolt. 
 
Vi går litt mot strømmen, men det har vist seg å være rett for vår del. Vi har fritidsbåter som vårt fokusområde. Og kan ta alt av servicer på både innenbords og påhengsmotorer i tillegg til plastarbeid. Vi har nettopp investert i ny løftetruck på 8 tonn, så nå har vi god kapasitet til å hjelpe båtkundene. 
 
For å skape enda litt mer blest og oppmerksomhet rundt firmaet, inviterer de store og små. Det blir tilbud fra båtforhandlere med båter i størrelsen 10 - 20 fot på kaien, og profilklær fra Marina Profil, og Bømlo sportsdykkerklubb er på plass.  Det vil også bli mulig å selge bruktbåt på bryggen, men her er det begrenset med plasser, så det blir ”første mann til mølla”.
 
For de små er det hoppeslott og det vil blir salg av mat fra grillen. Skulle ikke ”værgudene” være med dem, vil de trekken inn i den store hallen. Her blir det mange gode messetilbud, så det er bare å ta turen innom, avslutter Rydningen