2017-06-30-5836209e8c3cb687ef1276302f2d104ee99e4acc De har god grunn til å smile om dagen, godt synlig i bybildet med sentral beliggenhet og gode tall før sommerferien. (tv) Eier og Daglig leder Ståle Daae Børnes sammen med Snorre Nilsen, jr.selger

Super Meglere!

De går unna om dagen hos Bergen Marinesenter, når helgen er omme har de kontrakts meglet for 86 millioner kroner hittil i år.

Daglig leder Ståle Daae Børnes er kjempeglad for at de nå er to. Behovet for å ansette flere så han etter at arbeidsmengden bare vokste og vokste. Selv SR-Bank takker den 5 år gamle bedriften, for at de klarer å holde budsjettene sine på utlån til båt, ler han. 
 
Nøkkelen til suksessen, mener han selv er at de har en totalpakke til både kjøper og selger. Vi er en totalleverandør, som har service, klargjøring, finansiering og forsikring. Vi er nøytral, har et godt nettverk og vi unner alle å tjene penger, sier han videre. 
 
Så langt har de formidlet 44 båter og i år har det vært mye store båter, derfor har vi såpass høy omsetning. Vi har solgt 10 båter til Oslo, og flere Nordover, sist en til Ramsund. I mai meglet vi 15 båter og nå i juni går det i ett. Vi pleier og ha ca 30 megler båter inne, mer enn det blir for mye, sier han. Folk finner oss på Finn, og ser at båtene blir solgt. De tar kontakt direkte med oss fra alle steder i landet.

Om 2 uker er det den årlige ”båtmessen” under Tysnesfest. I år har jeg 10 års jubileum som utstiller på flytebryggen utenfor Mandelhuset. Jeg startet med båtmessen i Frydenbø, og videre i Norsk Båtsenter, før jeg startet Bergen Marinesenter. Det som er kjekt er at vi faktisk omsetter båter i løpet av Tysnesfest. De 2 siste årene har jeg solgt 10 båter på Tysnesfest.

- Det er bare å følge med, eller komme innom, også i år kommer jeg med mange flotte båter, avslutter han.