Nyhet -Fjord 36 xpress

Det eksklusive motorbåtmerket har tidligere vært levert med Volvo Penta innenbordsmotorer, nå lanseres xpress med 2 x 350 hk. påhengsmotor.

Motoren er perfekt for grunt vann og Fjord xpress når en ny topphastighet på imponerende 45 knop. I en pressemelding fra verftet forteller de at Fjord nok en gang tilfredsstiller et kresent publikum, innen luksus, og kvalitets håndverk med utenbordsmotorbåter.
 
Under dekk har Fjord 36 xpress en dobbelkabin, med bad og dusj. I den store cockpiten finner man en bred salong med to benker og et bord, perfekt for friluftsfest på godværsdager. En stilig pantry under T-Top taket, perfekt for å trylle frem de beste retter. Når bordet senkes, blir det en stor solseng med bar, kjøleskap og direkte tilgang til sjøen.
 
Med utvikling av nyheten som påhengsbåt kan man gå inn på mye grunnere vann, ankre opp i knedypt vann og bare vasse direkte ut i vannet. 
 
Fjord har utrustet båten med 2 x 350 hk Mercury Verado, og da leverer den 45 knop. HanseYachts AG verftet
forteller videre at med den elektrohydrauliske styringen leverer den direkte og komfortabel manøvrering selv i høy fart.
 
Tekniske data: 
Lengde:
 11,32 m
Bredde: 3,64 m 
Drivstofftank: 760 l
Vanntank:
160 l
Maks hastighet: 45 knop
Motor: 2 x Mercury Verado (300 PS/ 350 PS) + Joystick Piloting