2017-09-01-5516d3113f9d26528a993d62797fa3b5b3589bf5 Rekordoppslutning om Skandinavias største utendørs båtmesse på Aker Brygge 7-10 september (foto: VB media)

Båter i sjøen blir rekordstor

290 båter, 5O Norges- og verdenspremierer, 34 seilbåter, vannscootere, båter opp til 17 millioner, banebrytende design og teknologiske innovasjoner presenteres for båtglade gjester.

- Vi tror og håper årets båtmesse blir den flotteste vi noen gang har arrangert. Aldri har vi klart å samle flere båter i bryggene på Aker Brygge. Sammen med en rekke utstyrsleverandører og opplevelser for hele familien vil vi skape skikkelig båtstemning på bryggekanten, sier Hege R. Ousland som er messeansvarlig for Båter i Sjøen.

Messen har noe for enhver – her er Day cruisere med gigantiske utenbordsmotorer, aluminiumsbåter for hardføre nordmenn, store katamaran seilbåter som blir stadig mer populære, pilothousebåter vil på lengre turer, stor bredde med RIB’er presentert av hele 10 ulike utstillere, vannscootere, mye spennende utstyr og mye mer. 

-Produsentene er flinke til å oppgradere sine modeller og tilpasse de til bruk og behov. I år har vi i tillegg gleden av å vise frem flere helt nye båtmodeller, og Båtfolket har virkelig noe å glede seg til 

I fjor var det rekordmange som besøkte messen, og vi satser på like stor oppslutning blant besøkende, som har mye å se frem til på årets Båter i sjøen