2017-11-06-be87d4686a22f39425e6b822a110b74fc79d5991 ActiveCaptain – en app for den "aktive / oppdaterte" kaptein

Garmin presenterer ActiveCaptain

ActiveCaptai, en gratis alt-i-en applikasjon for maritim bruk som leverer sømløst innhold med ubegrenset tilgang til kartografi, automatisk nedlastning av siste tilgjengelige programvare, ruteplanlegging, tilkoblede tjenester med mer i en enkel, men kraftig applikasjon

“ActiveCaptain tilbyr funksjoner våre kunder kjenner og setter pris på fra våre eksisterende applikasjoner – Garmin Helm™ og BlueChart® Mobile – i tillegg medfølger nye funksjoner som gir brukeren mulighet til å sømløst dele data via kompatible smartenheter,» forteller Marcus Bjärneroth, som er nordisk markedssjef hos Garmin. «Med ActiveCaptain-mobilappen får du kontroll over båtopplevelsen din overalt. Den skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobil enhet og kartplotteren, kart og gir tilgang til en online nettside hvor informasjon kan deles med andre.
 
Enten om du er på vannet eller planlegger din neste tur, så kan brukere nyttiggjøre seg av ActiveCaptain-appen som deres one-stop-shop for å gjøre blant annet:
  • OneChart – Tilgang, oppdatering og kjøp av kart fra OneChart-butikken fra en mobil enhet når som helst.
  • Smartvarsler – Motta varsler om telefonanrop, SMS, e-post, kalenderoppføringer med mer på plotterskjermen mens telefonen oppbevares på et sikkert og tørt sted.
  • ActiveCaptain-fellesskapet – Se hva andre brukere sier med tilgang til aktuelle tilbakemeldinger på marinaer, farlige områder og andre punkter av interesse i området.
  • Planlegging – Skap, lagre og overfør ruter og veipunkter mellom applikasjonen og plotteren uten å trykke på noen knapper.1
  • Mobile Quickdraw Community – Last enkelt opp og ned de siste brukerskapte bunnkart via Quickdraw™
  • Contours bunnkartdatabase.
  • Synkroniser brukerdata – Synkroniser automatisk markerte veipunkter og ruter mellom applikasjonen og plotteren.
Programvareoppdateringer – Når applikasjonen er koblet mot en plotter, vil varsler og oppdateringer kombinert med sømløs installasjon, eliminere behovet for oppdateringer fra en PC via et SD-kort.
Se og kontroller – Se og kontroller plotteren fra smarttelefon eller tablet.


ActiveCaptain appen er tilgjengelig som en gratis nedlastning fra enten App Store eller på Google Play. Den er kompatibel med en rekke modeller av Garmin kartplottere og MFD, inkludert de nye ECHOMAP™ Plus 6cv, 7cv, 7sv og 9sv, den nye STRIKER™ Plus 7cv, 7sv og 9sv, samt GPSMAP® 7x2/9x2-, 10x2/12x2-, 7400/7600-, 8000/8200- og 8400/8600-serien.