Bygg nr 3 solgt til Norge

BAVARIA R55 Fly med verdens premiere på Boot 2018 i Düsseldorf og etter at messen kun var 3 timer gammel kunne en meget fornøyd Claes Eliasson konstatere at han hadde solgt bygg nr 3 av flaggskipet til Norge.

Bavaria hadde tidenes stand for verftet under båtmessen Boot i Düsseldorf. Med 4000 kvadratmeter i 2 haller presenterte de 26 båter og hadde 8 verdenspremierer. På motorbåt fronten fikk R55 Fly mest oppmerksomhet. Med det nye flaggskipet har de løftet seg til nye høyder og ikke minst kvaliteter. Det var nok derfor salgssjef Claes Eliasson i Bavaria Båt Norge kunne konstatere det første salget, til en Norsk kunde.
 
Bavaria Båt Norge hadde flere grunner til å smile bredt. Under en kåring arrangert av verftet, med forhandlere fra hele verden, fikk de tildelt æresprisen ”Honory Award”, med eier Lars-Erik Solvang i spissen. 
 
Begrunnelsen var importørens dedikerte og seriøse innsats i over 15 år, ukuelige arbeid for å stadig gjøre produktene bedre, et topp motivert og serviceinnstilt team samt verdensledende utstillingslokaler med 15 nye Bavaria båter permanent utstilt.
 
-Det er en stor ære å motta denne prisen fra en ledende aktør som Bavaria Yachts. Det viser at vår innsats blir satt pris på, og jeg er stolt over teamet mitt i Norge med flinke ansatte på hvert sitt område, sier Lars-Erik Solvang, i en kommentar på hjemmesiden deres.
 
BAVARIA R55 FLY skal være en båt som tar Bavaria inn i et nytt marked, og for det norske publikum blir båten å se på ”Båter i sjøen” messen 2018. 
Båten har et lyst og innbydende interiør og lekker lyssetting gjennom hele båten. En stor glass- skyvedør ut fra førerposisjon gjør det lett å komme ut på sidedekk.
 
Pantry er lagt ut mot akterdekket, også her er det store vindusflater og skyvedører som gjør det åpent. Båten har 3 doble kabiner, alle med eget bad og toalett, noe som er ganske unikt i denne størrelse på. Det er også en mannskapskabin, med eget bad og toalett. I bauen er det solseng og sittegruppe, og båten har en romslig flybridge med solid førerposisjon og stor sittegruppe.
 
 
Teknisk:
Motor 2 x Volvo Penta D8 IPS800
Total lengde17,69 m
Bredde 4,66 m
Dybde: 1,27
Drivstofftank: 2000 l
Vanntank: 600l
CE merke B
 
Motoralternativer 2 x Volvo D8 IPS -800 (600 hk) : 30 knop eller  2 x Volvo D11 IPS -950 (723 hk) : 34 knots
 
Se bildeserie på toppen