Princess S78 – bli med ombord!

Det er igjen litt av en utstilling Princess Yachts viste under BOOT Düsseldorf 2018, og de Norske representantene av merket loser oss gjennom verdenslanseringene- S78, V65 og V50

Daglig leder Svein Erik Palmstrøm og Petter Mork Knudsen (salg & Service) hos Princess Yachts West Norway, som er det nye navnet for tidligere Nye Norsk Båtsenter, har travle dager under BOOT Düsseldorf.
 
Med 3 verdenslanseringer, S78, V65 og V50, samt en favoritt for det Norske Markedet - Princess 55, er det mye å sette seg inn i. I tillegg ringer mobilen i ett sett, enten det er Norske kunder som kommer på besøk, eller andre viktige avtaler som skal landes. 
 
Det er morsomt at det kommer så mange Nordmenn innom, og vi håper at det etter denne messen flyter noen nye Princess båter i norske farvann, konkluderer de. Utfordringen for de fleste forhandlerne av Princess om dagen er leveringstid. Båtene er så populære at du må være tidlig ute om du skal få den båten du ønsker deg til neste sesong.
 
Standen til Princess er også i år imponerende, og ikke minst på grunn av den prisvinnende 35M Superyacht. Den største båten som noensinne har vært i luksus hall 6, målt på vekt, høyde og bredde.
 
Vi har valgt å vise bildeserie  i første omgang av S78, som er intet mindre enn imponerende. I S- serien får du ”ja takk begge deler” Linjer som V, men med Flybridge, og et stort soltak over førerposisjonen. 
 
Eget lyd anlegg ”Naim for Princess” 
Det fungere på samme måte som Sonos, men er spesiallaget til S78, og gir den ultimate lydopplevelsen ombord. Med egne soner, som du kan spille ulik musikk i, eller samle alle soner til 1 og virkelig ”trykke til”. 
 
Båtens akterdekk består av 2 doble solsenger, en på babord side og en på styrbord. Salongen er oppdelt i moduler, dermed kan du flytte de rundt på akterdekket og få ulike sittegrupper. Store skyvedører inn mot pantry og flere sittegrupper, alt i solide materialer og lekre tekstiler. 
 
Førerposisjonen har to seter i fartsretning og dør ut til sidedekk. Det er også en liten sittegruppe på babord side.
 
Under dekk midtstilt finner man en enorm eiers lugar, med eget bad og toalett. Forover i båten er det 3 doble lugarer til, også her alle med eget bad og toalett.
 
I baug, er det sittegruppe og solseng, samt på flybridge er det førerposisjon med 2 seter i fartsretning, og en sittesalong som overgår de fleste på ”taket”. 
 
Akter, under dekk er det mannskapslugar,  vaskerom og videre inn til maskinrommet. Det er utrustet med 2x MAN V12 1800 (2 x 1800 hk), som gir båten en toppfart rundt 36-38 knop. 
 
Prislapp, rundt 39 millioner, så det må nok mer enn en Lotto til for at denne drømmen går i oppfyllelse.
 
Teknisk:
L.O.A. (inkl pulpits) 24.66 m (80′ 11″)
L.O.A. (eks pulpits) 24.03 m (78′ 10″)
Bredde 5.76 m (18′ 11″)
Dybde 1.77 m (5′ 10″)
Skrog Deplacement
Drivstoff 6000 L
Vanntank (inkl varmtvann) 1350 L