I dag åpner Vestlandets største båtmesse!

Sotra Arena arrangerer ”Dra til Sjøs” for tredje gang, og nok engang har messen måtte utvide arealet – to haller med båt og båtutstyr venter.

Her er det bare å ta turen utom, det er gratis inngang, godt med parkering i kystgarasjen og skyttelbuss direkte til inngangen, forteller Daglig leder i Sotra Sportsklubb, Dan Christiansen. Han og dugnadsgjengen fra sportsklubben har igjen loset utstillerne på plass i hallene. En hall fullspekket av båtutstyr og en av fritidsbåter. 
 
Dra til Sjøs på Sotra seiler opp til å bli Norges nest største innendørs båtmesse, og har hatt god vekst for hvert år, både av utstillere og besøkende. Messen er fulltegnet selv etter at de har utvidet med 200 kvadratmeter siden i fjor. De håper på 13 000 besøkende i løpet av helgen som messen arrangeres, og godt salg for utstillerne.
 
Det er flere båtnyheter som er verd å få med seg, og den største er Norsk; Viknes viser for første gang deres helt nye Skilsø 39 Panorama. Nautic Norway har Norgespremiere på Nimbus W9, Alvøen Marina har med seg Sting 630 Fast track og Sting 600 Pro. Båtens Beste viser nyheten, Askeladden P80 Multi, og Bjordal & Madsen viser Falcon BR6 og BR7. Bergen Marine stiller med  Quicksilver 675 Explorer og Uttern S65, sammen med 6 andre nyheter på messens største stand. Nærmere 150 båter og det meste for vannsport og maritimt utstyr finner du her.
 
Messen vare fra 1.-4. Februar, og har følgende åpningstider:
Torsdag og Fredag kl. 13:00 til 20:00 – Lørdag og Søndag 11:00 til 18:00