Nyheten Skilsø 39 Panorama

2 båter er allerede solgt av nyheten og etter ”trykket” på standen til Viknes, blir det nok flere etter hvert.

I disse dager kan du se båten på Dra til Sjøs, eller bli med oss ombord i vår bildeserie på toppen. 
 
Båten imponerer på flere måter, og mest av alt er at den er så åpen og gir følelsen av at her er så mye mer plass. Når du åpner dørene og vindu mot akter, er alt åpent inn til salong, pantry og førerplass. Åpner du i tillegg panorama lukene i taket både i salong og akter, kan du nyte solen selv om det blåser kraftig vind fra alle kanter. Du sitter lunt uansett.
 
Pantryen, som er plassert på styrbordside, fungerer også som en liten barløsning mot akter. Den er formet slik at man fint kan gå forbi selv når en står å tilbereder mat. Salongen inne i båten gir plass til mange og har en vippe funksjon som gjør at to personer til kan sitte i fartsretning når man går, i tillegg til de 2 setene i førerposisjonen. 
 
Fører har mulighet til å gå ut på styrbordside hvor det er skyvedør ut til dekk. Hele båten har fantastisk god sikt med vinduer som går ned langs sidene på båten.
 
Under dekk har de fått plass til hele 3 doble kabiner og med nye skrogvinduer og sittebenker er det utrolig god romfølelse selv i de 2 minste kabinene. Eget dusjrom på babord side og lyst flott toalettrom på styrbordside. 
 
Alt materialvalg og tekstiler er lyse fine, og med liggende ”panel” får du et eksklusivt utrykk.
 
Når det gjelder motor kan du velge mellom strak aksel eller drev. På den utstilte båten er det 2 x Yanmar 8LV 370 ZT Drev. 740 hk.
 
Pris fra 3,5 millioner, til utstilt båt 4 350 000,- er mye båt for pengene.