Årets NYHET fra Sargo

Frode Gamlestø hos importør FG Racing er glad for at SARGO 31 endelig kommer med bakdør, dette er noe mange kunder har etterspurt.

Sargo sin største forhandler og importør til Norge har sikret seg et eksemplar før ferien, av det som helt sikkert blir en storselger for Sargo. Båten blir for første gang vist på floating show i Finland, juni 2018, forteller han til Baatsans.no.
 
Vi møter de blide gutta fra Naustdal på messen Dra til Sjøs, hvor de har bygget en flott stand. Her tar de imot nye og gamle kunder og de har god grunn til å smile om dagen, med hele 15 båtleveringer før sommeren, av båtmerket Sargo.  De solide allværsbåtene er svært populære i hele Norge, og kjent for gode sjøegenskaper.
 
Dermed blir det en travel vår for de to brødrene som tar seg av det meste, bare i Bergen skal det leveres 5 nye båter, rett etter påske. Båtene skal klargjøres for kunde og selv bruker de båt mye for å gjøre seg kjent ombord. 
 
- Vi kjenner båtene ut og inn, slik at når kunden ringer å spør om hvor de finner ulike komponenter kan vi fortelle akkurat hvor det er.  Kunnskap om båten er særdeles viktig, mener Frode, og tror at det er litt av nøkkelen til suksess, i tillegg til hardt arbeid og et fantastisk produkt.
 
De har vært forhandler for Sargo siden 2010, den gang merket het Minor. Et merkenavneskifte kan være tøft, på mange måter, men de har helt klart tålt endringen. FG Racing hadde ca 60 millioner i omsetning i fjor på ny båt, og 10 millioner i bruktmegling. 

Med nyheten Sargo 31 med bakdør, 15 båter for levering, og godt i gang med innsalg for 2019, ser fremtiden lys ut for brødrene.  

Se hele bildeserie av nyheten på toppen

Totallengde (LOA) 9,96 m / 32,7 ft
Skroglengde 8,80 m / 28,9 ft
Bredde 3,30 m / 11,0 ft