2018-02-08-045ee8fbd873135726b007f4a9709796d82405b6 Teamet fra Nautic Norway (tv) Ørjan Wollertsen, Mads Jørgensen og nyansatte Lars Henrik Hjellestad - Nautic Charter med Fridtjov Bergmann og nyansatte Oliver Machell

Utvider på Hjellestad

Både Nautic Norway og Nautic Charter utvider teamet med hver sine nyansettelser, og Nautic Charter tar i bruk hele Sandringhams første etasje til seilmakertjenester.

Den unge seilentusiasten Lars Henrik Hjellestad, begynte 1. februar som ny selger hos Nautic Norway, med ansvarsområde for seilmerket Elan. Daglig leder hos Nautic Norway, Ørjan Wollertsen er fornøy med å utvide teamet med en erfaren seiler.
 
Nautic Norway ble importør for Elan i 2016, og har i tillegg utvidet med flere andre båtmerker på motorbåtsiden, som Nimbus, Paragon og Fairline, samt fra før har de Windy. Dermed ble det travelt med dagens bemanning, og behovet for flere ansatte meldte seg. 
 
Lars Henrik Hjellestad er akkurat den typen vi har behov for. Han er velkjent i seilsport verden og innehar den kompetansen vi var på jakt etter, forteller Wollertsen. Elan har to typer segmenter, en for seilsport og en for crusing, og Hjellestad mestrer begge.
 
I etasjen under utvider også Nautic Charter med en nyansettelse. Det er daglig leder Fridtjov Bergmann, som får med seg engelskmannen Oliver Machell, som har erfaring fra North Sails. De har gått til innkjøp av symaskin, for å kunne tilby både seilmakertjenester og riggsjekk. Her kan man også trygt si at sin unge alder til tross, så har Oliver lang seilerfaring, og rikelig med kunnskap rundt seiling.
 
Nautic Charter kan nå tilby seilutleie, seilkurs, seilmakertjenester, lagring av seil og har i tillegg inngått en samarbeidsavtale med North Sails.