2018-02-26-132ebcf4e764008a57d1df570ece11bff9e71a83 Norges største båtmesse satser på maritim mote og inviterer til et historisk bredt utvalg av maritim bekledning (motebrygga-skisse)

Samler maritim mote på Sjøen for Alle

Motebrygga har premiere under Sjøen for Alle i Lillestrøm 14. – 18. mars. I maritime omgivelser med sjøboder og innslag fra bryggemiljøer, presenteres de nye kolleksjonene til ti forskjellige maritime motemerker.

– Vi ønsker mer fokus på maritim mote når sesongen kickstartes her på Sjøen for Alle, og med Motebrygga får vi et kjempetilbud til publikum. Dette er hva vi har savnet i mange år, forteller prosjektleder Per Sårheim.
 
– Vi bygger et miljø med sjøboder som gir assossiasjoner til Smögenbryggan og bryggen i Risør. Aldri før har vi presentert et så stort utvalg av maritime motemerker samlet på ett sted før, og rammene skal gi en god handleopplevelse for de besøkende.
 
På Motebrygga er det importørene selv som presenterer de nye kolleksjonene, og det er lagt høy vekt på kompetanse rundt maritim bekledning. Her vil de besøkende kunne få gode eksperttips om de siste materialene og tips til bekledning på sjøen. På Motebrygga finnes alt fra tskjorter og bryggeklær til teknisk seiltøy, sko og tilbehør fra blant annet Holebrook, Musto, Orca Bay, NorthSails, SailRacing, KeyWest, Mousqueton, Gill, Sebago og Comfortex.
 
På Motebrygga blir det også egen seilerkafé som skal servere kjente signaturretter. I Seilerkafeen blir det trubadurbesøk og her vil Kongelig Norsk Seilforening (KNS) arrangere spennende og relevante foredrag i løpet av messeperioden.