2018-03-08-a6927bd5b3be0f4b2bb033e4984397b9219a2094 Flemming Brun Henriksen (tv) Ja, hvorfor ikke? Flemming Andre tar tomlene opp for farens ide sammen med Fjordline

Planlegger Båthelg på Fjordline!

I høst planlegger båtbransjen i Bergen og Stavanger en båthelg på Danskebåten Fjordline, et Maritimt ”Båtmesse” Cruise du ikke må gå glipp av.

Fjordline er initiativtaker for å lage en aktivitet med folk som har fritidsbåtinteresse ombord på båten, en anledning hvor kundene får møte båtbransjen på båten. 
 
- Hva med en ”båtmesse” på båten, et maritimt cruise? 
 
Flemming Brun Henriksen, hos Flow Marine i Stavanger ble kontaktet av salgssjefen  Jarl Sirevåg hos Fjordline. -Kan vi få til en helg dedikert med tema båt? Ja, hvorfor ikke.. 
 
Dermed ble første steg tatt, og Flemming sammen med Fjordline inviterte til planlegging av cruiset ombord på MS Bergensfjord. Agenda ble satt i forholdt til bransjetreffet på Fjordline, og hvordan det best kan gjennomføres.
 
Selve dato for cruiset, innhold og utstillere kommer vi tilbake til, men bransjen i Stavanger var absolutt med på ideen. 
 
Konferanserommene og litt av bildekket blir tilegnet utstillerne, og du har hele 2 dager til å prate med bransjen, få gode tips og skape nye relasjoner. 
 
Etter brainstorming på Danskebåten er ideene mange. - Vi kan ha maritimt moteshow, tippekonkurranser og maritim Quiz. På stands, møter du alt fra spesialister i syrefast stål,  båtforhandlere, fuging, båtutstyr og mye mer. Dette blir kjekt for både ham og henne.
 
Det ble også lagt ut forslag om mulighet for å ta båtførerkurs og vhf kurs i løpet av turen, kanskje klarer man også og få med noen gode foredragsholdere?