2018-03-09-72f461cca9e52eabb62d5e1e3bf52a46aa53d311 Ved bryggene finner du Viknes og Nautic Norway som tar den lange turen opp

I dag starter messen

I dag åpner den 7500 m2 store hallen som er fylt opp av båtforhandlere, motorer, flytebrygger, vannscootere, lokale caravanaktører og utstyrsbutikker for fritidstilbehør fra begge bransjer.

Utstillerne i Ålesund vil i år vise frem en rekke nyheter til lands og til vanns i alle prisklasser. Drømmer kan oppfylles enten man foretrekker livet til sjøs eller friheten på veien. Publikum får innblikk i et godt utvalg, kan sammenligne tilbud og snakket med fagfolket som kan rådføre til et godt kjøp. 
 
Helsårsbruk 
Båtsesongen utvides stadig med nye og sikre modeller med enkelt vedlikehold. For mange strekker sesongen seg helt fra februar til oktober. Vinteren er heller ikke til stort hinder for bruk av campingvogn eller bobil. Begge er langt mer funksjonelle enn tidligere og kan benyttes selv på svært kalde vinternetter. Dette gjør at mange benytter bobilen eller vognen hele året. Felles for de båt- og bobilinteresserte er at om man ønsker båten eller bilen levert til sommeren, er det nå på høy tid å utforske markedet. Publikum får muligheten til å se, gå ombord og besiktige, noe som kan ta tid enten man dagdrømmer eller er på jakt etter noe nytt. Nettopp derfor stiller aktørene fra to bransjer opp og viser seg under ett tak. 

Norgespremiere på messen 
 
Messens største utstiller, Ferd Båt stiller med hele 1000 kvm stor stand. I år er fokuset på pilotbåter og de vil presentere bla. Askeladden P77 Weekend – en av deres mest populære pilot modeller i øyeblikket. De viser også frem Beneteau Barracuda 6 – en allsidig og praktisk båt for ulike aktiviteter som blant annet fiske og dykking. 
 
Auto Marine Fosnavåg er forhandler av Quicksilver, Uttern og Axopar. Med seg på messen har de bla. Arvor 810 og nyheten PH675 Explorer fra Quicksilver. Den fargerike Quicksilver Pilothouse 675 Explorer med 150 Mercury er en praktfull og sporty båt med solide fartegenskaper, mye plass og praktiske løsninger til en hyggelig pris. Den kompakte båten tåler en motor med opp til 150 hester. Cockpiten er intelligent utformet slik at den både er et hyggelig samlingspunkt og en funksjonell fiskeplass.
 
Møre Båtservice i Kristiansund feirer 40-års jubileum som leverandør av båter, motorer, utstyr og verkstedtjenester til båtfolket langs Norskekysten. De er ny forhandler av båtmerket Sea Ray fra Sogn i sør til Nordland i nord. De stiller med to flotte båter i marinaen; Sea Ray DAE265 og nyheten SeaRay DAE320 som har Norgespremiere under Båt- og Caravanmessa 
  
På messa finner en noe for alle. De lokale aktørene gleder seg til å ta imot både kjente og nye kunder og håper å inspirere mange til det riktige valget. 
 
Margot på tur 
Den kjente humorfiguren «Margot», Ina Breivik står for underholdningen. Denne gang skal Margot ut på tur, og publikum kan glede seg over hennes nye påfunn. 
 
Fakta: 
•Båt og Caravan 9. – 11. mars 2018 

•Arrangør: Sparebanken Møre Arena 

•Historikk: Det er 12. gang båtmessen arrangeres og 5. gang temaene båt og caravan arrangeres 
parallelt 

•Konsept: Temamesse; utstilling av båter, motorer, maritimt utstyr, caravan og tilbehør 
•Antall utstillere: ca. 70 

•Publikum: Forventet besøkstall rundt 6000 

 
Åpningstider: 

Fredag 14:00 – 19:00
Lørdag 10:00 – 17:00
Søndag 11:00 -17:00