2018-03-15-55d3dbd6035183f1d237dfc24738cff5048b4b7e Fra venstre, Per Sårheim, Leif Bergaas, Erik Brauner, Kristian Sivertsen og Jan Inge Sivertsen

Hedret 30 års Jubilanten

Båtbransjeforbundet Norboat kom med en liten overraskelse og sa noen fine ord til den Norske Båtbyggeren Viknes.

Gründer av Viknes, Jan Inge og sønnen Kristian Sivertsen, ble positivt overrasket da en liten ”delegasjon” fra Norboat kom oppom med blomster og de fikk hederlig omtale.
Det er en prestasjon å holde ut så lenge og fremdeles være 100% Norsk båtprodusent.  
 
Jan Inge Sivertsen forteller til Baatsans.no at det var hyggelig å bli satt pris på. Det har vært veldig mange fine år, og det kjekkeste av alt, er at vi har fått det til og at det har blitt så stort som i dag. Det har ikke bare vært lett, og den tyngste tiden var etter brannen. I juni 2000 brøt det ut en brann som raste over hele bygningsmassen. Etter bare noen timer lå produksjonslokaler, kontorer og mange av båtformene våre i aske. Det bringer tårene frem bare ved å tenke på det, for det var en tøff tid. Men i løpet av 4-5 uker var det produksjon igjen, etter en fantastisk innsats fra alle sammen.
 
Kristian Sivertsen, er i daglig leder hos Viknes, også han setter pris på oppmerksomheten fra bransjeforbundet. Det de har fått til er et teamarbeid fra alle de ansatte og forhandlernettet rundt om i Norge. På ”Sjøen for Alle” er det også veldig greit å være, og vi får vist frem båten våre på en flott måte. Messen er også kjekt møtested for bransjen, for her får vi snakket med gode kollega, som i går kveld, når vi hadde ”Norsk aften” i regi av Ertec. 
 
Viknes er blant annet på plass med nyheten Skilsø 39, som den andre sønnen og sjefsdesigner Gisle Sivertsen står bak. Sammen med engelske Rory Coase, har de designet en solid nykommer i båtmarkedet.
 
Båten kan du lese mer om her
 
Bli også med ombord i båten her