Aktivitetsboken ”Til Sjøs”

Er en morsom og litt annerledes aktivitet- og fagbok som kan være kjekk å ha med på båtturen i sommer, og passer for alle fra 6 års alderen og oppover.

I dag er de fleste gjerne opptatt med nettbrett osv., men heldigvis er det fremdeles for noen morsomt med bøker og papir.
 
Denne boken er utgitt av Andersens Forlag, og skrevet av Piotor Karaski. Han har fått frem, mye vi gjerne ikke tenker på til dagen, men blir gjort oppmerksom på det her i boken. -Som f.eks havets farger, som avhenger av dybden, saltholdigheten, sammensetninger og renhet til vannet, men først og fremst av hvor høyt solen står på himmelen, og hvor overskyet det er. Basert på dette kan man videre løse oppgaver, fargelegge havet i de ulike fargene osv.
 
Du lærer om navn på skyene, Beauforts Skala om mye mer samtidig som du tegner, løser oppgaver, leter etter sjørøverskatt og setter inn nye tenner på en hvithai.
 
Boken er på 224 sider, hvor barn og voksne blir kjent med livet på sjøen og i havet. Den gir deg kunnskap og ferdigheter, samtidig som du får utviklet litt av din kreativitet.
 
En morsom og helt annerledes aktivitets og fagbok, som jeg absolutt anbefaler til sommerferien, enten du er landkrabbe eller sjømann.
 
Les mer om boken hos Andersensforlag.com
Pris for boken er kr. 299,-