To nyheter fra Hanse- 458 og 508!

Begge lanseres under Yachting Festival i Cannes fra 11. – 16. September, og produsenten lover nytenkning og at båtene skal bli et symbol på moderne seilliv.

Å være en trendsetter betyr at du må våge å prøve nye ting og med dette etablerer du suksess i det lange løp, forteller produsenten i en pressemelding. Den 8 serien fra Hanse har dette motet,  i følge verftet.
 
Kjennskap til den nye veien verftet har valgt å gå vises nå først gjennom 458 og 508. Begge seilbåtene representerer det en moderne båt skal inneha, med vekt på gode sjøegenskaper, eleganse, sportslig og komfortabel, funksjonell og design.
 
En annen nyhet fra Hanse er at fra i dag, vil alle Hanse seilbåter kunne bli utstyrt med trådløs ladestasjon for lagring av smartmobiler. Scanstrut teknologien er eksklusivt reservert for HanseYacht AG i et år og gir enkelt lagring til ulike smartmobiler
 
En viktig detalj: 45 foteren har ikke frittstående maststøtte. Hovedskottet er en komposittkonstruksjon med karbonforsterkning som gir en stiv og direkte mast-kjøl-tilkobling. Dette gjør at interiøret blir enda større og designen kommer til sin rett. 
 
Hanse 45 kan leveres tilpasset eierens ønske med enten en stor hovedkabin i baugen eller med fire doble kabiner, for flere gjester ombord.
 

508 har samme løsning med mastestøtte som 45 foteren, men her kan du få hele 5 kabiner, og totalt 4 bad om ønskelig.