2018-08-21-e7003417e38112213c9bf3839b4da6a93c119527 Med denne kommer fordelaktige speideteknikker, enkelt og greit

Raymarine med Drone integrering

Med Raymarine sin nye software LightHouse 3.6 OS for drone kontroll via kartplotteren kan nå brukere av Raymarine Axiom sette kursen til himmels.

Den nye Axiom UAV-appen forener kraften og enkeltheten ved Raymarine-navigasjon med avansert ubemannet luftfotografering.

Axiom UAV-appen er kompatibel med DJI Mavic Pro-dronen og automatiserer mange vanlige oppgaver, inkludert avgang, fotografering, innflygningsnavigering og retur til båten. Både fiske- og cruisefartøy kan dra stor nytte av å ha denne ekstraluftfotograferingsplattformen integrert ombord.

Virtuelt fisketårn
Send avgårde Mavic Pro og bruk kameraet ombord til å speide etter fisk i vannet foran båten. Når den er utstyrt med valgfrie polariserte objektiver, kan 4K-kamerasystemet til Mavic Pro se fisk for sportsfiske, beitefisk, sandbanker, skjær og mer. Denne teknologien gjør det mulig for mindre båter å dra nytte av samme fordelaktige speideteknikker som tidligere var begrenset til båter av svært spesifikk størrelse og tilsvarende kostnader.

Få med deg handlingen
Få med deg handlingen med å dra ombord en troféfisk. Bruk Axiom UAVs Fish-On-funksjon til straks å sende avgårde UAV-en, starte videoopptak og automatisk fly kamera i omkrets rundt båten. Lettvinte skjermbaserte kontroller gjør det mulig å fininnstille UAV-ens høyde, omkretsradius, omkretshastighet og kameravinkel rett fra skjermen for Raymarine Axiom og Axiom Pro.

 Fugleperspektiv på storskjerm Axiom MFD
Slipp løs dronen fra den lille smarttelefonskjermen og se bilder på den store Raymarine Axiom- eller Axiom Pro MFD-skjermen. Film video, ta stillbilder og andre bilder av det du kan se fra luften, alt sammen enkelt lagret på Mavics innlagte minnekort.

Hold utkikk foran med UAV Goto
Fly til steder du er interessert i, lokalstasjoner og steder i kartet. Bruk UAV GOTO-kommandoen på Axiom- eller Axiom Pro-kartplotteren for å sende dronen avgårde på oppdrag. Bruk GPS-navigering og fly Mavic Pro til presist det stedet du har valgt, og bli hengende over stedet. Når du er i luften, kan du se UAV-en på kartet sammen med kursen, hastigheten og høyde i luften samt kameraets retning.

Automatiserte eller manuelle flygekontroller
Axiom UAV-appen tilbyr en lang rekke alternativer for hvordan å kontrollere Mavic Pro under flyvningen, inkludert en automatisk Returner til båt-funksjon. I tillegg til de automatiserte flyvningsmodiene, tilbyr Axiom UAV også virtuelle styrespaker på skjermen for manuell flyvning. Du kan også når som helst ta kontrollene med DJI Mavic Pro-styrespaken.

Axiom UAV er en gratis oppdatering for Axiom-, Axiom Pro- og Axiom XL-multifunksjonsskjermer. LightHouse 3.6-oppdateringen er nå tilgjengelig for Axiom-eiere for direkte nedlasting til deres Wi-Fi-aktiverte MFD eller brukere kan laste ned programvaren fra nettstedet, Raymarine.com.