Nyhet - HYDROLIFT X-26 S

Hydrolift lansere den nye modellen X-26 S på Tjuvholmen i Oslo torsdag 6. september, X-serien er en serie landstedsbåter fra Hydrolift med utenbordsmotorer.

Parallelt med båtmessen på Aker Brygge vil Hydrolift lansere den nye modellen X-26 S på Tjuvholmen i Oslo torsdag 6. september. Båten vil være utstilt ved Hanami sammen med X-22 og begge modellene vil være tilgjengelige for demokjøring de påfølgende dagene.
 
Innholdsrik, fleksibel og voluminøs
X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, iscenesatt for trygg ferdsel og sosiale dager på sjøen. Modellen er innholdsrik, grasiøs og voluminøs, men samtidig sporty med et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for.
 
En nyutviklet motorserie fra Mercury i kombinasjon med et sikkert og effektivt skrog ivaretar et lavt forbruk og høy kjøreglede. God oversikt, mye plass og Hydrolift X-Seats med utallige innstillingsmuligheter, gir behagelig førerposisjon og mange muligheter for sosialisering og avslapning ombord. 
 
Sosial og smart
En stor, fleksibel sofa vil huse hele familien komfortabelt rundt et stort foldbart cockpitbord. Ved smarte grep kan sofapartiet endres til en stor og behagelig solseng og lounge for avslapning i solen. Her kan sommerværet nytes godt beskyttet for vinden resultert av båtens høye fribord. Under kjøring kan den fremre delen av U-sofaen gjøres raskt og enkelt om til sitteplass for 3 personer i kjøreretningen bak førerstolene.
 
Overnattingsmuligheter finnes også i en smart cabin som kan utstyres med toalett. Når i tillegg stor lagringskapasitet er ivaretatt er det bare å nyte lange dager på vannet. Mulighetene er mange i den nye Hydrolift X-26 S. «Dette er nok den mest komplette fritidsbåten vi har utviklet så langt», kan Bård Eker fortelle.

Høyhastighetsopplæring
Som et ledd i sikker ferdsel til sjøs vil Hydrolift tilby høyhastighetsopplæring på alle sine fremtidige modeller som har fartspotensiale over 50 knop. Hos verftet i Fredrikstad har høy byggekvalitet og gode skrog alltid vært et fokus slik at sikkerhet og trygg kjøreopplevelse blir ivaretatt. Nå tar Hydrolift dette et steg videre gjennom høyhastighetsopplæringen som en del av standardutstyret og kundeopplevelsen som følger båten. 

TEKNISKE DATA – HYDROLIFT X-26 S
  Lengde: 8,11 m // Bredde: 2,45 m // Vekt: Fra 1.900 kg inkl. motor
  Skrog: 24 grader, to-step teknologi // Materiale: GRP sandwich
  Motor: Mercury 250 - 400 hk og 2 x 250 hk
  Fart: 50+ knop (m/ 300 hk)
  Drivstoffkapasitet: 350 L // Vanntank: 40 L
  Sitteplasser: 8 personer
  Soveplasser: 2+1 personer
 
Kundepris i Norge fra kr 949.000 m/ 250 hk 
 
HYDROLIFT X-SERIE
X-serien er en serie landstedsbåter fra Hydrolift med utenbordsmotorer. X-26 S er første modell ut av en modulplattform hvor Hydrolift vil presentere en rekke varianter for fremtiden. I tillegg til den nye X-26 plattformen finnes allerede Hydrolift X-22 på markedet.