Nyheter fra Fairline!

Om bord i den største nyheten, bygg nr 1 av Targa 63 og Targa 43 møter vi den Norske importøren Nautic Norways representanter, Ørjan Wollertsen og Mads Jørgensen.

Det er ikke bare bare å være båtselger i Cannes, for her kreves det stil når du representerer de store luksusmerker som Fairline. Hvitskjorte og finbukse må være på selv om det er over 30 grader i skyggen, og da er det ikke til å unngå litt glinsende ansikter.
 
Wollertsen og Jørgensen har sine arbeidsdager på Fairline sin stand i Cannes omtrent i en uke. Det er spennende tider for verftet og ekstra moro for den norske importøren å få være med på endringene. Fairline har hatt en fantastisk vekst de siste årene etter de nye eierne overtok. Sofistikert design fra Italienske Alberto Mancini skal igjen få Fairline til nye høyder.
 
I Cannes hadde den Engelske produsenten verdens lansering av to store nyheter. Fairline Targa 63 GTO og Fairline Targa 43 Open. To båter som imponerer med sitt nye design, og helt klart vil trekke mange nye kunder til produsenten. Solide materialvalg, mye kundetilpasning og spreke linjer kombinert med fantastiske sjøegenskaper. 
 
Verftet har også hevet standeren og kvaliteten på båtene betraktelig etter de nye eierne overtok, forteller Wollertsen. De har økt bemanning og bruker flere timer pr båt, samt endret produksjonen. 
 
Selv var de ute på testtur med Targa 43 og med 2 x Volvo Penta IPS600 plante båten på 11 knop og hadde en toppfart på 32 knop. Jørgensen forteller at skroget er særdeles godt tilpasset Volvo sitt IPS system. Det er myk behagelig gange og enkelt å betjene. 
 
Selv hadde Nautic Norway Norgespremiere med sin Fairline 53 Squadron på Båter i Sjøen, uken før Cannes åpnet. Responsen på båten har vært veldig god, og etter en travel vår, sommer og høst blir det greit å roe ned litt reisevirksomhet og konsentrere seg om kunder og gi ut tilbud til en ny sesong. Nautic Norway representere også merkene Elan, Nimbus, Paragon og Windy. 
 
Se bildeserie på toppen fra Fairline Targa 63 GTO og 43 Open