Princess West Norway i Cannes

Svein Erik Palmstrøm tar imot oss på Princess Yachts sin stand i Cannes, ikke godt å vite hvilken nyhet man skal presentere for her er hele 3 hotte nyheter fra det Engelske veftet.

Wow faktor var det naturligvis R-35 som stod for, hvor daglig leder hos Princess West Norway Svein Erik Palmstøm sitter. Princess hadde en formidabel avduking i Cannes før sjøsetting og åpning av messen (se egen sak), men den som kanskje kan friste enda mer på den Norske markedet, er Princess V60. Selvsagt er Princess F70 også en nyhet for det Norske markedet, men den får vi ta neste gang. 
 
I V60 har Princess virkelig gjort store endringer som vil falle i smak på det Skandinaviske markedet. Mange soner, pantry er flyttet mot akterdekk med kokemuligheter både ute og inne. Store vinduer, delikate tekstiler og en fantastikk førerposisjon som vil tilfredsstille den mest kresne kaptein.
 
En dinette ved pantry rett innenfor de store skyvedørene ut mot akterdekk gir en fin flyt til dem som sitter ute. Ved førerposisjonen er det også en sittegruppe hvor gjestene kan sitte sammen med kaptein. En gigantisk takluke i glass gir mye lys ned i båten, åpner du opp sitter du lunt inne, men solen slipper inn.
 
Dette er en SportsYacht med fantastiske sjøegenskaper og kommer opp i en fart på 38 knop med de største motorene. Den pusher grenser innen design og innovasjon med sitt unike og dype V-skrog i henhold til drivstoffbesparelse og enorme plass.
 
Det er en stor jollegarasje under solsengen akter, og ønsker du litt privat plass kan du sette deg frem i salongen på dekk. Det er også mannskapslugar akter
 
Under dekk er det tre store lugarer, midtlugaren med eget bad er eiers rede, men gjestene i baug vil føle seg som VIP gjester, også her er det tilsluttet bad. På styrbord side finner man en ”kul” variant med to enkeltsenger, men ved et lite trykk på knappen går den elektrisk sammen til en dobbeltseng.
 
Palmstrøm sammen med sine Norske og Svenske kollega hadde godt med potensielle kunder på besøk under messedagene, og arbeider med flere gode leads. Og når verftet stadig varter opp med nyheter er det bare et tidsspørsmål før vi ser noen av disse godbitene i Skandinavisk farvann. 
 
Se hele bildeserie av V60 i toppen.
Link til video av styrbord kabin..

En artig liten finesse
 

 
Teknisk
Lengde (inkl pulpit) 19,17m
Length (eks. pulpit) 18,92m
Bredde
4,87m
Dybde 1,5m
Tyngde 27,2 tonn
Drivstofftank 3250 l 
Vanntank
530 l
 
Motor – DIESEL 
MAN V8 1200 (2 x 1200 hk) eller Volvo Penta 
Topp fart – opp til 38 knop