Ny Swift Trawler 47 fra Beneteau!

Marius Kragstad har hatt stor suksess med båttypen i Norge og har allerede sikret seg nyheten for levering i Norge 2019.

Marius Kragstad hos Kragstad AS, som er importør av Boston Whaler, Chris-Craft, Delta Powerboats og Beneteau Inboard Motor & Monte Carlo Yachts har stor tro på trawler konseptet. I fjor leverte jeg 7 stykker og hittil i år har jeg levert 4 i Norge, forteller han til Baatsans.no
 
Det er viktig å være tidlig ute med bestilling for å sikre seg leveranse i 2019. Allerede når verftet lanserte båten bestilte jeg og er dermed sikret. 
 
Beneteau er som kjent verdens største båtfabrikk, og de produserer ca 30 stk i året av bare 35 foteren. Som forhandler må du være om deg å bestille de båtene du ønsker og ta sjansen, de 30 båtene går med en gang og de er utsolgt på en under en uke, forteller han. Siden jeg bestilt 47 foteren med en gang blir vi en av de første som får båten, mens enkelte forhandlere må vente til 2020 på nyheten. 
 
Nytt med båten er større valgmuligheter i henhold til interiør, og større vinduer som slipper atskillig mer lys inn i båten. Den er lett å manøvrere alene på grunn av sidedør ut fra førerposisjon på styrbord side, samt port i siden. Jeg ser også at dette er en ideell turbåt for norske forhold, og spesielt populær er båtene på Vestlandet. Du får mye båt for pengene, og den er en mer moderne tolkning av det klassiske trawler-konseptet, forteller Kragstad.
 
Før var den typiske Trawler kunden forbundet med litt eldre personer som var klar for pensjonisttilværelsen i båt. Slik opplever jeg det ikke lengre, jeg får stadig henvendelse fra yngre barnefamilier på båtene. De ser på enkelt båthold, romsligheten og sikre uteplasser. 
 
Bare på den korte tiden Baatsans.no var innom kom det tilfeldigvis flere Norske kunder om bord, som hadde lest om båten og ønsket mer info. Lovende for neste år...
 
Swift Trawler båtene kommer i 5 størrelser, fra 30, 35, 44, 47 og 50. 
 
Teknisk Swift 47:
 
LENGDE : 14.74
SKROG LENGDE : 12.77
BREDDE : 4.42
VEKT DISPLACEMENT : 12 685 KG
DRIVSTOFFTANK : 1930 L
VANNTANK : 640 L
MOTOR MAKS(HK) : 2 x 425 CV
CE: B14/C18
 
Se bildeserie i toppen fra båtens verdenspremiere i Cannes