Gir båten din spa behandling

Når kun det beste er godt nok for båten, ja da tar du kontakt med Karolis Milcevicius i firmaet PRO Detailing og han gir båten den beste behandling.

Flere av de største forhandlerne i Bergen, vet hvem de skal kontakten når båten skal fikses eller klargjøres for salg. Firmaet Pro Detailing vasker, pusser, sandblåser, reparerer plastskader, trekker om salonger, skaffer ny kalesje, skifter teakdekk,  polerer, rustfritt stål for å nevne noe. Rykene forteller at de også er flink på vannlekkasjer, takluken og vindusheiser. Alt som har med båtens ”velvære” å gjøre både, innvendig og utvendig - et riktig Båtspa.
 
Karolis kommer fra Litauen men har nå slått seg ned i Norge og Bergen.  Så dette er virkelig ”gutten” som har arbeidet seg opp å frem. Det startet i det små, og med god kvalitet og arbeidsglede har han vokst å etablert et godt rykte på arbeidet. - Nå har vi også fått leie en stor hall i Dolviken som kan ta båter opptil 70 fot, men vi er fremdeles mobile og kan ta jobben der båten er, forteller han. 
 
Vi tar ikke service på motor, forteller Karolis, men da har vi kontakter som f.eks Bjordal & Madsen. Er det ting vi ikke gjør, har vi et stort kontaktnett som vi benytter, og kun det beste er godt nok. Vi samarbeider svært godt med våre gode naboer Princess West Norway også. I tillegg tar vi forsikringsskader, så det kan bli veldig travelt til tider, men det er jo bare kjekt.
 
Med firmaet han startet i 2009 har han vokst og vokst, og nå er de 12 ansatte på fulltid, men i travel perioder har vi inne enda flere, da er vi 15 stk i Bergen og 4 i Oslo. - Ja, vi har utvidet smiler Karolis fornøyd med at de også er i hovedstaden. 
 
Når Baatsans.no er på besøk er det Bergen Marinesenter som har inne to båter, en Princess som må fikses litt på og en Fairline Targa 52, som skal skinne før salg. Vi får en rask demo av et keramiske glecot produkt -Marine Glasscoat, og Propspeed, som de forhandler og gir 2 års garanti etter påføring, med normal pleie. Her ser man produktene i virkeligheten, og det er imponerende.

Hos Pro Detailing er det ingen jobb som er for liten eller stor, og det er nok nøkkelen til suksess sammen med kvalitet.