Cranchi E26 med påhengs!

Den Italienske produsenten fornyer sitt tilbud på båter under 30 fot, og bekrefter at trenden mot påhengsmotor på hekken bare øker.

Cranchi viser at de også vil ha mindre båter i sortimentet, E26 Rider er en innstegsmodell, og kan også benyttes som Tender til større Yachter. Den kommer i to versjoner Calassic med innenbords og Rider med utenbords. Begge med lekre linjer og spreke farger, her kan man selvsagt velge mer tradisjonelt om man ønsker det.
 
E26 er det nye prosjektet av Cranchi, som de presenterte tidligere i år, unikt og uendelig. Båtene ble ustilt under Cannes Yachting festival, og viser at den Italienske produsenten virkelig følger med i timen, og begynner å få en betydelig range.
 
E26 Classic og E26 Rider er to båter med en sterk identitet. To båter som deler en unik visjon: å tilbyr eiere som velger en båt av denne størrelsen et eksklusivt, multifunksjonsprodukt med en særegen stil, forteller produsenten. 
 
Mens Calssic har mer faste rammer, og er en daycruiser med kabin for overnatting, er Rider en Bow Rider, med konvertible sitte elementer og mulighet til å tilpasse cockpitoppsettet på en kundetilpasset måte. Begge båtene er installert med toalett.
 
Etter all sannsynlighet vil begge motoralternativene, innenbords eller utenbords, kunne tilbys til Bow Rider og til Daycruiser versjonen etter hvert.
 
Teknisk info:
Lengde 7,85
Bredde 2, 49
Dybde 2, 4
Vekt 2170 u motor
Motor max 350 hk. (påhengs)
Pris € 59.000 eks mva