Nytt Yamaha Center i Bergen!

I flett nye lokaler finner du den blide Yamaha gjengen som har fått en av byens flotteste utstillinger for båt- og motorsykler.

Her kan du bruke lang tid enten det er båt eller motorsykkel du er på jakt etter. Yamaha Bergen, har flyttet fra Liamyrene til Nordre Brurås 10, i Haukås Næringspark. Med over 25 000 bilpasseringer hver dag, regner daglig leder Sjur Kathenes med en solid økning for butikken de kommende år.
 
Butikken har fått Yamaha ”looken”, som er en ny standard hvor alle Yamaha butikker skal ha samme farger og design. Når Baatsans.no er på besøk er det fremdeles en del småting som gjenstår før den offisielle åpningen 1. November kl. 12:00, men vi får et godt inntrykk av hvordan det blir. 
 
Sjur forteller at de skal rendyrke Finnmaster, som han mener har båter til alt og alle. Her kan du studere båtene nøye og prøvesitte i fred og ro. 
Den finske båtprodusenten har gitt båtene ny layout for 2019, som igjen gjør dem mer attraktive i markedet. Det er stor konkurranse i småbåtsegmentet, men produsenten har bredt utvalg i Finnmaster og Husky modeller. 
 
Alle har selvsagt Yamaha påhengsmotorer på hekken, så også i utstillingen. Totalt 10 båter skal være i utstillingen, foruten småbåter som pioner og Grand, som spesialiserer seg på RIB'er av høy kvalitet.
 
I lokalene kan du også bygge din egen motorsykkel, få utført reparasjon på båt, motor eller motorsykkel, egen vaskehall for båter og sykler, solid lagringsplass og delelager. 
Med andre ord et komplett senter.