Ny flybridge båt fra Princess – F45

Når Princess Yachts avslører nykommeren trekkes både innvendig og utvendig design frem, samt mange tekniske innovasjoner.

F45 skal være fullpakket med tekniske innovasjoner, og føles romslig både over og under dekk. Sammen med store skrogvinduer, kan dette bli en nyhet som treffe det Nordiske markedet meget godt.
 
Den kompakte flybridge båten har fullbredde eiers kabin midtskips, utvidet flybridge og en unik elektronisk styrt sittebenk som øker cockpit området med 40 cm. Du finner også en stor solseng på frontdekket
 
Sammen med 2 x Volvo IPS 600 motorer, som leverer 870 hk, får båten en topphastighet på 31 knop.  På grunn av skrogdesignen krever F45 mindre kraft og brenner mindre drivstoff, i følge produsenten.
 
Princess F45 er designet av Princess langvarige marinearkitekt, Bernard Olesinsk. 
 
Fra akterdekk kommer man inn til salong og komplett velutstyrt pantry. Salongen er U-formet og god plass til 6 gjester. Kan også konverteres til en dobbeltseng. Lydanlegget er fra Naim Atom. Førerposisjon med to sitteplasser.
 
Under dekk kan opptil fire gjester nyte to godt innredede kabiner, fylt med naturlig lys fra skrogvinduene. 
 
Alle Princesser leveres nå med 'Princess Lifeline' er en unik, ny 24/7 internasjonal SOS-tjeneste i partnerskap med MedAire. 
 
F45 er en av seks helt nye yachter som vil debutere de kommende månedene, forteller verftet som har fulle ordrebøker. Princess Sverige har allerede solgt en av båten, som blir vist første gang i Düsseldorf 2019

Teknisk
Totallengde 14.35m
Bredde          4.25m
Dybde  1.09m
Vekt 16779 Kg 
Drivstofftank 1300 l
Vanntank 487 l