Fristende Superyacht

Vi unner oss litt luksus i høstmørket og drømmer oss bort i M/Y Virgen del Mar VI, bygget i stål og aluminium for global criusing.

Vi får noen ord fra designerne og verftet bak superyachten på 31 meter, som ble levert eieren tidlig i juli. Siden da har yachten tilbrakt sommeren mellom Spania og Tyrkia.
 
Det finnes utallige 30 metere ute på sjøen, og de fleste er produksjons båter. Få kan tilby samme volum, kundetilpasning og design uttrykk som her, forteller Alia Yacht’s President - Gökhan Celik. Det finnes ingen som henne på denne størrelsen i markedet.
 
Til dags dato har Alia Yachts fokusert på kun kundetilpasset produksjon, men etter Virgen del Mar VI sin positive mottakelse fra eiere og meglere har verftet blitt overbevist om å utvide den tekniske plattformen til en semi-tilpasset serie. Med skrog nummer 2 som allerede er i produksjon, forventer selskapet å kunngjøre ytterligere leveranser i nær fremtid:
 
"Virgen del Mar VI startet som et engangsprosjekt, men vi har stor tro på å bygge videre enheter med fullt ut kunde tilpasset interiør," sier Gökhan Çelik. "Vi utvikler også en 37-meter og 50-meter-versjon basert på samme plattform."
 
Frank Laupman, leder av Omega Architects, forteller at de ga Virgen del Mar VI (ex. Project Nozomi) et særegent og hevet pilothouse utseende. Med sterke horisontale og vertikale linjer for å understreke lengden hennes og igjen reflektere et robust uttrykk.
 
Vår signaturstil med slanke linjer kan gjenkjennes i yachtens vinkler og overheng akter og fremover, som gir både eleganse og funksjonalitet.
 
Et perfekt område for å nyte lange sommerdager og kvelder er den komfortable brede solterrassen på flybridgen, som inneholder en stor skyggelagt spisestue og salongområde med en full bar. 
 
En viktig del av vår designfilosofi er følelsen av en innvendig / utvendig sammenknytning, for å øke superyachtopplevelsen. Effekten med fullhøye vinduer i hovedsalongen / spisestuen, gir en uhindret sikt.
 
Yachten har fem generøse kabiner, inkludert en master suite med privat eierdekk, en stor salong og spisestue, kombinert med store åpne dekkområder.
 
Alia Yachts er superyacht produsent med base i Antalya, Tyrikia
 
Teknisk:
Skogtype – Deplasement
Eksteriørdesign – Omega Architects
Interiørdesign – Redman Whitley Dixon
Totallengde 30,50 m
Totalbredde 7,40 m
Dybde 2,10 m
Motor 2x Yanmar 6HYM-Wet  totalt 1300 hk (650 hk hver)
Gjester 10 pluss 6 crew